ΓΙΟΥΡΚΑΣ: Συγγνώμη για το αυτογκόλ

Συγγνώμη για το αυτογκόλ που σημείωσε στο παιχνίδι του ...
Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο ζήτησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Παράλληλα ο Έλληνας οπισθοφύλακας επισήμανε ότι η ομάδα του με τον βαθμό που κατέκτησε (1-1) απέναντι στους Ιταλούς έχει μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση.Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τη Λάτσιο: «Μετά το 70 παίξαμε πολύ καλύτερα. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και η ομάδα άξιζε τη νίκη. Ξεκινήσαμε ως συνήθως λίγο μουδιασμένα. Εγώ έκανα ένα προσωπικό λάθος το οποίο μας κόστισε τη νίκη. Μιας και μου δίνεται η ευκαιρία θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου οι οποίοι ήταν φανταστικοί και δεύτερον από τον κόσμο και έχει μερίδιο στην ισοπαλία».

Για το τι σκέφτηκε στη φάση του αυτογκόλ: «Δεν σκέφτηκα κάτι. Είδα τον Πίντο να είναι μόνος του στην περιοχή και του έδωσα την μπάλα. Η μπάλα πήγε λίγο πιο δεξιά του, αυτός αιφνιδιάστηκε, η πάσα μου δεν ήταν καλή και η μπάλα κατέληξε δυστυχώς στα δίχτυα».

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης: «Μαθηματικά έχουμε ελπίδες. Είμαστε ζωντανοί. Δείξαμε και με την Λάτσιο και με την Τότεναμ ότι στην Ευρώπη δείχνουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο και έχουμε την ποιότητα να κάνουμε κάτι καλύτερο και σε Ευρώπη και στο Πρωτάθλημα».

Για το αν το πρόβλημα που έχουν οι παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ψυχολογικό: «Δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες είμαστε ίδιοι και η ποιότητα ίδια».

Για το τι περιμένει από το ματς με τον ΟΦΗ: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια μαχητική ομάδα. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και εάν παίξουμε με την ίδια ψυχολογία θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».