Καταγγελία ΣΟΚ: «Ο πρώην εργοδότης μου έλουσε με καυτό καφέ το 2χρονο εγγονάκι μου»

Καταγγελία ΣΟΚ- «Ο πρώην εργοδότης μου έλουσε με καυτό καφέ το 2χρονο εγγονάκι μου»Καταγγελία-σοκ έκανε μια 60χρονη...
γυναίκα από την Βουλγαρία, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στον Πύργο.

Σύμφωνα με το patrisnews.com η 60χρονη Βουλγάρα πήγε στον πρώην εργοδότη της να ζητήσει τα 120 ευρώ που της χρωστούσε κι αυτός έριξε καυτό καφέ στην ίδια και στο 2χρονο εγγόνι της.

Πιο συγκεκριμένα, η άτυχη, Γεωργία Ράτκα Γεωργίεβα, πήγε την περασμένη εβδομάδα, μαζί με το δύο ετών εγγόνι της και τον ανιψιό της, να ζητήσει τα χρήματα, ποσό των 120 ευρώ, που της χρωστούσε ο πρώην εργοδότης της σε χωριό του δήμου Πύργου, όπου αυτός διαμένει.

Όμως, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και η 60χρονη δέχθηκε επίθεση, από τον άνδρα, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος φέρεται να πέταξε προς το μέρος της, μπρίκι με καυτό καφέ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το υγρό να πετύχει την ίδια στο στέρνο αλλά ακόμα πιο πολύ το άτυχο αγοράκι – μόλις δύο ετών – που εκείνη την ώρα η γυναίκα κρατούσε στην αγκαλιά της.

Όπως κατήγγειλε η κ. Ράτκα, ο πρώην εργοδότης της, προσπάθησε να της επιτεθεί ξανά ωστόσο ο ανιψιός της που ήταν μαζί της, την προστάτευσε και την πήρε μακριά από το σπίτι.

Το δύο ετών αγοράκι, έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί οι ιατροί, όπως αναφέρει η γυναίκα, έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Πηγή: patrisnews.com

Ετικέτες , ,