Δωρεάν βενζίνη για γυναίκες οδηγούς με… μπικίνι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κίεβο: Δωρεάν βενζίνη για γυναίκες οδηγούς με… μπικίνιΠολλές ήταν οι γυναίκες που δίχως δεύτερη σκέψη είπαν «ναι» στην πρωτοβουλία ενός ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης στο Κίεβο που καλούσε τις γυναίκες να εμφανιστούν με… μπικίνι για να έχουν δωρεάν καύσιμα.


Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα η ανταπόκριση ήταν τεράστια με πλήθος γυναικών να φτάνουν στο πρατήριο της ουκρανικής πρωτεύουσας, να αφαιρούν τα ρούχα τους για να μείνουν μόνο με το μαγιό και στη συνέχεια να βάζουν βενζίνη δίχως να καταβάλλουν ούτε μία γρίβνα.

Βέβαια, όπως αποκαλύπτει βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, υπήρξαν και κάποιοι άνδρες που θέλησαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να «γεμίσουν» το αυτοκίνητό τους. Έτσι, φόρεσαν μπικίνι και έκαναν με τη σειρά τους την εμφάνισή τους ελπίζοντας πως ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου δε θα καταλάβει τη διαφορά ή πιστεύοντας πως θα εκτιμήσει, τουλάχιστον, την προσπάθεια. Άγνωστο, παραμένει αν είχαν επιτυχία οι απόπειρές τους.

Στο μεταξύ, πολλοί ήταν κι εκείνοι που σε αντίθεση με τους παραπάνω άνδρες, δεν έβγαλαν τα ρούχα τους, αλλά περιορίστηκαν να θαυμάζουν τις καλλίπυγες νεαρές.


Ετικέτες , ,