Λαφαζάνης: Η κωλοτούμπα του Τσίπρα ήταν εκπληκτική«Δεν υπολογίσαμε όσο θα έπρεπε την απογοήτευση του κόσμου από την κωλοτούμπα Τσίπρα. Μια κωλοτούμπα η οποία ήταν ...
εκπληκτική και έγινε μέσα σε μια βδομάδα μετά από ένα στεντόριο «όχι» στο δημοψήφισμα» σημείωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου.

«Αυτό επέφερε γενική πικρία, απογοήτευση στον κόσμο, πράγμα που το βλέπαμε και οδήγησε και σε μεγάλη αποχή. Αυτά δεν τα είχαμε συλλάβει επαρκώς» πρόσθεσε.

«Ήταν έκπληξη νομίζω για τους ηγετικούς κύκλους τους ΣΥΡΙΖΑ, ότι εμείς μπορέσαμε να κατεβούμε στην εκλογική μάχη, δεν περίμεναν οτι μέσα σε 20 μέρες θα ετοιμάζαμε ψηφοδέλτια και χωρίς οικονομικά μέσα να μπούμε στη φωτιά των εκλογών» σημείωσε ο κ. Λαφαζανης.

Αναφορικά με την επανακαταμέτρηση που ζήτησε η Λαϊκή Ενότητα ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι θα γίνει ενδεικτικά σε εκλογικά κέντρα καθώς θέλει να διερευνήσει την κατάσταση με τα άκυρα ψηφοδέλτια. «Αν προκύψουν στοιχεία τα όποια δημιουργούν ανησυχίες τότε θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενέργειες» τόνισε.

Ετικέτες