Ο καλλιτέχνης που μετατρέπει τα βρώμικα αυτοκίνητα σε καμβά (ΦΩΤΟ)

LauralHardyΠολλές φορές παρατηρεί κανείς περνώντας από ένα βρώμικο αυτοκίνητο κάποιο ευφυολόγημα του τύπου «θέλω πλύσιμο» γραμμένο στη σκόνη του πίσω παραθύρου.


Υπάρχει όμως κάποιος καλλιτέχνης που αποφάσισε να αξιοποιήσει εντελώς διαφορετικά κάθε σκονισμένο τζάμι και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Ο Scott Wade, που δημιουργεί κινητές εκθέσεις τέχνης πάνω σε βρώμικα αυτοκίνητα, μεγάλωσε σε έναν μακρύ χωματόδρομο του κεντρικού Τέξας όπου τα αυτοκίνητα της οικογένειας ήταν πάντα καλυμμένα από μια πυκνή στρώση σκόνης.Με το δημιουργικό μυαλό του αποφάσισε να μετατρέψει τα αυτοκίνητα σε κινητούς «καμβάδες» κι έκτοτε έχει εξελίξει την τέχνη του τόσο που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός.

Μάλιστα όπως ο ίδιος υποστηρίζει το να βρει βρώμικα αυτοκίνητα κάθε φορά που τα χρειάζεται δεν είναι εύκολο, γι αυτό έχει βρει έναν τρόπο να απλώνει σκόνη στο πίσω κάθισμα των αυτοκινήτων για να προσομοιώσει την όψη ενός αυτοκινήτου που βρίσκεται για πολύ καιρό στο δρόμο.

Η διαδικασία προετοιμασίας του αυτοκινήτου διαρκεί περίπου 10 λεπτά, ενώ η δημιουργία κάθε έργου τέχνης κρατά από μια έως έξι ώρες. Και ιδού το αποτέλεσμα...

Ετικέτες , ,