Φουρέϊρα - Γαρμπή: Η "Μεξικάνα" από τους Άγιους Σαράντα και η αλεπού


Μια κριτική που τσακίζει κόκκαλα από τον Νάσο Γουμενίδη...

Το μιούζικαλ είναι ένα είδος θεάτρου πολύπαθο και βασανισμένο σε αυτή τη χώρα. Κατά καιρούς έχει κακοποιηθεί βάναυσα από τραγουδιστές που δεν τους έφτανε το παχυλό κασέ τους στα μπουζούκια και ήθελαν ένα έξτρα χαρτζιλίκι. Τα παραδείγματα πολλά: Κώστας Μαρτάκης, Γιώργος Τσαλίκης και αρκετοί άλλοι μέσα σε μια νύχτα πήγαν από τις πενιές στα φώτα της ράμπας.

Φέτος το χειμώνα που τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουν να βγάλουν τη σεζόν, τα…αστέρια μας φαίνεται ότι κάνουν τα κουμάντα τους. Η Έλενα Παπαρίζου προβάρει τα λόγια της για μιούζικαλ, η Ντέμη έπαιξε στη Μελωδία της Ευτυχίας (πέρυσι και πρόπερσι όργωνε την Ελλάδα με εξτραδάκια αλλα φέτος ξηρασία) ενώ το μεγάλο γέλιο πρόκειται να πέσει με τη σύμπραξη των…θεατρικών ογκόλιθων : Η Καίτη Γαρμπή θα συνεργαστεί με την Ελένη Φουρέιρα σε μιούζικαλ 80′s.

Έχει και πείρα η Καίτη. Ποιός δε θυμάται εξάλλου το μιούζικαλ που είχε στήσει στην πίστα του Διογένη πριν πολλά χρονια παίζοντας την Εσμεράλδα και στα τραπέζια του μαγαζιού σερβίρονταν πορτοκαλάδες και γαριδάκια…Η άλλη πρωταγωνίστρια επίσης έχει πείρα στην υποκριτική. Τόσα χρόνια η Νίτσα πρωταγωνιστούσε στο δικό της μονόπρακτο «Μια Μεξικάνα από τους Άγιους Σαράντα», με μεγάλη επιτυχία. Αναμένουμε λοιπόν να τις καμαρώσουμε στο σανίδι. Ελπίζουμε φυσικά οι θεατές να μην μπερδευτούν και στο φινάλε αρχίσουν να πετάνε γαρύφαλλα.

Πηγή: Nassosblog

Ετικέτες , ,