Νέα συνταγή από την Θεανώ Φωτίου: Το εθνικό σύστημα κοινωνικής προστασίας και οι... πίτες


Για το στόχο της, να δημιουργηθεί ένα εθνικό...
σύστημα κοινωνικής προστασίας, μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός για θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα «δαιδαλώδες καθεστώς».

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά, η αρμόδια υπουργός εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή πιστώνονται στους λογαριασμούς "κάθε μήνα, -ανάλογα με τα άτομα που έχει πει ο δικαιούχος ότι προστατεύει και τα εμείς έχουμε εγκρίνει-, 70-220 ευρώ το μήνα μόνο για τροφή".
Με αφορμή λοιπόν τα παραπάνω, τόνισε ότι "μια δουλειά που έχουμε να κάνουμε μπροστά μας είναι να φτιάξουμε ένα εθνικό σύστημα κοινωνικής προστασίας και αυτό πρέπει να εξυγιανθεί νομοθετικά".
Η ίδια, διευκρίνισε ότι το θέμα του μητρώου δικαιούχων πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. "Εγώ επείγομαι και δεν έχω χρόνο να κάθομαι", επέμεινε, συμπληρώνοντας ότι από τις αρχές του επόμενου χρόνου θα πρέπει να φέρει το νομοσχέδιο στη Βουλή, αφού προηγηθεί διαβούλευση με φορείς και κόμματα.-

Και μετά τα γεμιστά οι... πίτες

Ερωτηθείσα για τα όσα είχε πει στις 23 Σεπτεμβρίου όταν είχε δηλώσει έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ότι το σχέδιο της κυβέρνησης είναι σαν τα γεμιστά με λίγο ρύζι, η κυρία Φωτίου δήλωσε ότι «τελικά καλύτερο φαγητό είναι οι πίτες γιατί είναι φθηνότερες πιο φιλοσοφημένες καθώς με λίγο αλεύρι κάνεις μια πίτα».Πηγή: iefimerida.gr

Ετικέτες , , ,