Δεν φαντάζεστε πως προσπάθησε να πάρει άδεια το λαμόγιο - δημόσιος υπάλληλος!


Μια σύλληψη για την υπόθεση που έχει γίνει θέμα συζήτησης στη Λάρισα και όχι μόνο...

Σε γιατρό αναβάθμισε εαυτόν ένας 49χρονος πρώην νοσοκόμος ο οποίος εξέδωσε πλαστή ιατρική γνωμάτευση προκειμένου ένας δημόσιος υπάλληλος να πάρει αναρρωτική άδεια. Ωστόσο, το «κόλπο» δεν έπιασε καθώς η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή εντόπισε ότι κάτι δεν πάει καλά με την γνωμάτευση και ψάχνοντας διαπίστωσε ότι ο γιατρός που φερόταν να έχει υπογράψει για την πάθηση του δημοσίου υπαλλήλου δεν είχε ιδέα.
Κατόπιν τούτου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του 49χρονου πρώην νοσοκόμου, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς για παράβαση του νόμου περί όπλων -βρέθηκε στο σπίτι του ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου- καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Παράλληλα, κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν 10 ασυμπλήρωτες ιατρικές βεβαιώσεις του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, φωτοαντίγραφα ιατρικών βεβαιώσεων - γνωματεύσεων που έφεραν στρογγυλή σφραγίδα και σφραγίδες διαφόρων γιατρών τόσο του Γενικού όσο και το Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ενώ δύο βεβαιώσεις βρέθηκαν και μέσα στο αυτοκίνητό του.
Κατά πληροφορίες, ο 49χρονος απολύθηκε το 2011 από το νοσοκομείο Λάρισας, όπου εργαζόταν, ύστερα από αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας όπου είχε παραπεμφθεί για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Ετικέτες