Πανικός σε ταβέρνα του Ηρακλείου: Πως γαμπρός επανέφερε στη ζωή τον πεθερό του

Τον σωτήρα του στο πρόσωπο του γαμπρού του βρήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Τυμπάκι...
που πλέον τον ευγνωμονεί για τη ζωή του! Η περιπέτεια του ηλικιωμένου ξεκίνησε όταν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ βρισκόταν σε ταβέρνα στην παραλία του Κόκκινου Πύργου.

Ο ίδιος ένιωσε πόνο στην καρδιά και έχασε τις αισθήσεις του.

Για καλή του τύχη στο σημείο έσπευσε ο γαμπρός του με την κόρη του με τον πρώτο να αξιοποιεί τις γνώσεις του από πρόγραμμα πρώτων βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που είχε συμμετάσχει! Ο γαμπρός του ηλικιωμένου ακολούθησε πιστά όσα είχε διδαχθεί και ξεκίνησε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στον ηλικιωμένο.

Οταν έφτασε ο γαμπρός του ηλικιωμένου με την κόρη του, ο δεύτερος είχε χάσει εντελώς τις αισθήσεις του, δεν είχε σφυγμούς και η ζωή του κρέμονταν στην κυριολεξία από μια λεπτή γραμμή.

Έπειτα από αρκετή ώρα, εφαρμόζοντας τις γνώσεις που είχε διδαχθεί και μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ο ηλικιωμένος ανάνηψε και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και έπειτα στο Νοσοκομείο. Ο Καθηγητής του Νοσοκομείου, που παρακολουθούσε τον ηλικιωμένο έσπευσε να συγχαρεί τον σωτήρα – γαμπρό, που του γλύτωσε μια ανθρώπινη ζωή!

Ετικέτες ,