Ο Τάκης Ζαχαράτος και το παιδί- καρπός ενός θριαμβευτικού έρωτα!

Ο Τάκης Ζαχαράτος και το παιδί- καρπός ενός θριαμβευτικού έρωτα!Το ταλέντο του δεν έχει όρια…
Η έπαρση είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του… Ίσως αυτό εξηγεί το γεγονός γιατί είναι τόσο πολύ αγαπητός από τον κόσμο! Οι παραστάσεις του, sold out! ΟΤάκης Ζαχαράτος λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του “I am what I am” κατεβαίνει στο κέντρο της Αθήνας και δίνει ακόμα μία… παράσταση ανάμεσα στον κόσμο για τις ανάγκες της φωτογράφισης στο YOU, φυσικά.

Θα μπορούσε να είναι φίλος μου κολλητός… Να καθόμαστε με τις ώρες να λέμε τα δικά μας… Κάπως έτσι βγήκε και η παρακάτω συνέντευξη ένα απόγευμα του Σεπτέμβρη, έχοντας τελειώσει την περιοδεία του. Μια κουβέντα ανάμεσα σε δύο φίλους που απλώς δημοσιεύτηκε στο περιοδικό…Προκαλείς με τους ρόλους σου όχι με τη ζωή σου…
Στη ζωή μου θέλω να είμαι αόρατος. Είναι λίγο σαν του μοναχού! Όταν εκτονώνεσαι, όταν δημιουργείς και υπάρχει αυτός ο έρωτας με τη δουλειά σου, ζεις απλά. Όσο πιο απλά τόσο πιο ωραία.
Ωραίος ο έρωτας στη δουλειά, στη ζωή όμως;
Ο έρωτας στη ζωή είναι υπέροχος όταν είναι αμοιβαίος και ιδανικός. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει συχνά.
Σου έχει συμβεί πολλές φορές;
Έχω ερωτευτεί 2-3 φορές πολύ δυνατά και είναι πολύ ωραίο, αλλά θεωρώ ότι επειδή εγώ είμαι και ανάποδος άνθρωπος, ο έρωτας πρέπει να είναι δύο χέρια που πιάνει το ένα το άλλο και το υποστηρίζει. Να ανέβουμε επίπεδο και οι δύο και να εξελιχθούμε. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να λειτουργείς πολύ ωραία και χωρίς να έχεις σχέση.

Έχεις πολλούς φίλους;
Ναι αλλά καμιά φορά μού βγαίνει ο Δίδυμος με τον Ταύρο! Θέλω να μην ξέρω κανέναν αλλά θέλω κιόλας να βγω και να τα σπάσουμε ένα βράδυ. Η φύση μου είναι ιδιαίτερη, μου αρέσει και το σκοτάδι αλλά και το φως. Είναι σαν να έχω δύο παιδιά με διαφορετικό χαρακτήρα και πρέπει να τους σταθώ όπως πρέπει σαν γονιός!Είναι μια περίοδος που ψάχνεις τον έρωτα;
Αυτό δεν το ψάχνεις. Οι πιο μεγάλοι έρωτες έχουν έρθει εκεί που λες ότι δεν ασχολείσαι ξανά με τίποτα. Άμα έρθει, ήρθε, αν δεν έρθει, μια χαρά έχω περάσει μέχρι τώρα, δεν θα κρεμαστώ! Δεν εξυπηρετεί το να εστιάζεις στην έλλειψη, εγώ εστιάζω στην υγεία μου, στην τέχνη μου, σε αυτά που έχω ζήσει ερωτικά και με έχουν γεμίσει.

Είχες πει κάποτε ότι θα ήθελες να γίνεις πατέρας;
Έχω όλες τις προδιαγραφές για να γίνω πάρα πολύ καλός μπαμπάς. Θα το κακομάθαινα τόσο που δεν θα του χάλαγα κανένα χατίρι. Εδώ δεν μπορώ να πω “όχι” στα πιτσιρίκια της κολλητής μου. Λιώνω για τα παιδιά. Αυτά είναι, όμως, και τυχερά… Να βρεις, δηλαδή, έναν άνθρωπο και να πεις “θα κάνω ένα παιδί”. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα έκανα κάτι για να το κάνω απλά. Θα ήθελα ένα παιδί να έρθει μέσα από μια μεγάλη καψούρα, να είναι καρπός ενός θριαμβευτικού έρωτα.

Πηγή; YOU

Ετικέτες