Πολύ γέλιο! Κοριτσάκι πλάνταξε στο κλάμα όταν έμαθε το φύλο του μωρού (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ γέλιο! Κοριτσάκι πλάνταξε στο κλάμα όταν έμαθε το φύλο του μωρού (ΒΙΝΤΕΟ)Ένα μόνιμο πρόβλημα των γονιών είναι πως θα ανακοινώσουν στα μικρά παιδιά τους ότι περιμένουν αδερφάκι. Θα χαρούν; Θα κλάψουν; Αυτές είναι οι απορίες τους. Έτσι και οι γονείς της Finey και της Maisy.


Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο γονείς, ενώ τραβούσαν βίντεο, έβαλαν μπροστά στα δύο κορίτσια από ένα ατομικό κέικ. Αρχικά τους ρώτησαν τι αδερφάκι θα ήθελαν, με τη μεγάλη να λέει πως προτιμά αγοράκι και τη μικρή κοριτσάκι. Οι οδηγίες ήταν απλές. Όταν ο μπαμπάς θα τους έδινε το "οκ", οι μικρές θα έκοβαν το κεκάκι. Εάν μέσα είχε χρώμα γαλάζιο θα περίμεναν αγοράκι, ενώ το ροζ θα σήμαινε πως η μαμά τους περίμενε κοριτσάκι.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. 3,2,1.. Και το χρώμα, γαλάζιο! Η χαρά της Maisy είναι απερίγραπτη. Κάτι όμως δεν πάει καλά με τη μικρή Finey. Φαίνεται πως στην αρχή προσπαθεί να κρατήσει τα δάκρυά της. Προσπαθεί να μην κλάψει, αλλά μάταια. Ξαφνικά, ξεσπά σε λυγμούς. Η αδερφή της γελάει. Το ίδιο και οι γονείς της, που απορούν με τη μικρή που δεν ήθελε αγοράκι. Η μητέρα της φυσικά, ήξερε τον τρόπο για να την ηρεμήσει, λέγοντάς της πως "έτσι, θα παραμείνεις για πάντα η μικρή μας πριγκίπισσα".

Ετικέτες , , ,