Τραγική ειρωνεία! Σοκαριστικές εξελίξεις για την τραγωδία στην Πάτρα με τους τρεις νεκρούς φοιτητές!

Τραγική ειρωνεία! Σοκαριστικές εξελίξεις για την τραγωδία στην Πάτρα με τους τρεις νεκρούς φοιτητές! (PHOTOS)Σε πένθος έχει βυθιστεί η Πάτρα από τα ξημερώματα της Δευτέρας, καθώς τρεις φοιτητές βρήκαν τραγικό θάνατο, μετά από τροχαίο.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, τα παιδιά διασκέδαζαν μαζί με φίλους τους, καθώς ένας από αυτούς είχε γενέθλια. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να φύγουν, χαιρέτησαν τον εορταζόμενο και μπήκαν στο αμάξι με ακόμη τρείς φίλους τους.

Ο 21χρονος Αντρέας Αλέξης


Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το αμάξι στο οποίο επέβαιναν έπεσε στις 05:40 το πρωί στη θάλασσα, στην προβλήτα της οδούς Αγίου Νικολάου.

Η 20χρονη Ρεγγίνα Ζαπάντη


Οι Αρχές θα δουν δύο κορίτσια και ένα αγόρι να έχουν πεθάνει… Η 20χρονη Ρεγγίνα Ζαπάντη, ο 21χρονος Αντρέας Αλέξης και η 20χρονη Γεωργιάννα Μουραφέτη θα βρουν τραγικό θάνατο.

Οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr αναφέρουν ότι τα δύο κορίτσια ήταν πολύ καλές φίλες και είχαν γνωριστεί στο ΙΕΚ, όπου σπούδαζαν «Διοίκηση επιχειρήσεων».

Η 20χρονη Γεωργιάννα Μουραφέτη


Ο άτυχος 21χρονος άρχισε να κάνει παρέα με τα κορίτσια, όταν έπιασε δουλειά εκεί που δούλευε και η Ρεγγίνα. Τραγική ειρωνεία είναι ότι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ένας πολύ καλός φίλος του άτυχου νεαρού, ο οποίος εργάζεται στην Πυροσβεστική, είχε βάρδια και ήταν ο πρώτος που αντίκρυσε το άψυχο κορμί του!
«Τα λόγια είναι περιττά... Με το Αντρέα μεγαλώσαμε μαζί, γείτονες, συμμαθητές έως το τέλος της σχολικής μας θητείας έως και συμφοιτητές μπορώ να πω... Διασκέδαζαν και απλά πήραν τον δρόμο για το σπίτι.. Ο παράγοντας που οδήγησε σε αυτό το περιστατικό ερευνάται ακόμα. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και το σημείο του συμβάντος και οι καιρικές συνθήκες. Ο Αντρέας ήταν ήρεμο παιδί χαμηλών τόνων. Ήταν πάντα με χαμόγελο. Έτσι ήταν» τονίζει ο φίλος του Γιάννης Σαλίκης.«Η Ρεγγίνα ήταν μοναχοπαίδι... Λάτρευε το μπαλέτο. Έκανε 13 χρόνια αλλά δεν το συνέχισε μετά λόγω υποχρεώσεων», αναφέρει αποκλειστικά στο star.gr, μια παιδική της φίλη.


«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Εγώ ήξερα τον Αντρέα, ήταν καλό παιδί. Πολύ λυπάμαι για το χαμό και των τριών»λέει στο star.gr, ο Άγγελος Τομαράς.
Την ίδια στιγμή, το Facebook έχει γεμίσει με σπαρακτικά μηνύματα αποχαιρετισμού φίλων και συγγενών των τριών φοιτητών… που έφυγαν τόσο ξαφνικά!


Πηγή: star.gr