ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ» (Βίντεο)

Παύλος Γιαννακόπουλος: «Σας ευχαριστώ όλους» (vids)Το κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πλέον ονομάζεται «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» με τον ιστορικό πρόεδρο της ομάδας να ευχαριστεί όλου τους φιλάθλους για την αγάπη όλων αυτών των χρόνων

Έξι δευτερόλεπτα πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την Παρτιζάν τα φώτα χαμήλωσαν… Οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στους πάγκους τους και στα matrix αλλά και το παρκέ του ΟΑΚΑ η ιστορία έπαιρνε… μορφή. Το κουβάρι των αναμνήσεων άρχισε να ξετυλίγεται, με τις εικόνες να παρουσιάζουν την πορεία του κορυφαίου παράγοντα σε όλα τα σπορ. Του Παύλου Γιαννακόπουλου. Από τα πρώτα του βήματα μέχρι και σήμερα… Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αγκαλιά με τις αμέτρητες κούπες που χάρισε σε αυτόν τον σύλλογο, αγκαλιά με όλους τους παικταράδες που μας έκανε τη χάρη να φέρει και να τους δούμε από κοντά.

«Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή και την ψυχή του»

Μετά το τέλος του βίντεο, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο οποίος ανακοίνωσε τη μετονομασία του κλειστού στο γήπεδο της Λεωφόρου. «Σήμερα ζούμε μεγάλες στιγμές. Ξεκινάμε το μέλλον τιμώντας το παρελθόν. Ο Στόικο ο Φραγκίσκος, ο Δημήτρης ο Αντώνης και ο Ντέγιαν αποτελούν απλώς τα σύμβολα μιας τεράστιας ιστορίας. Του μπασκετικού Παναθηναϊκού μας» είπε ο Ηλίας Μιχαλαριάς και πρόσθεσε «Τίποτα δε ήταν δυνατό αν δεν υπήρχε ο άνθρωπος εκείνος που αφιέρωσε τη ζωή του, τη ψυχή του στον σύλλογο. Και όχι μόνο στον μπάσκετ. Σε όλο το σύλλογο. Σήμερα λοιπόν έχω τη μεγάλη τιμή να ανακοινώσω την ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συλλόγου του ΠΑο να δώσει το όνομα στο κλειστό γυμναστήριο της Λ. το γήπεδο από όπου ξεκίνησαν όλα, το γήπεδο στο οποίο γεννήθηκε και ανδρώθηκε ο ΠΑΟ στον κορυφαίο παράγοντα του Παναθηναϊκού, στον κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο».

Το «ευχαριστώ» του κύριου Παύλου

Στο ΟΑΚΑ επικρατούσε πανδαιμόνιο… Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποθέωνε τον Παύλο Γιαννακόπουλο και φώναζε μεταξύ άλλων «Αιώνια πιστός, δε γίνεται αλλιώς, μιαζ ζωή Παναθηναϊκός» και το μικρόφωνο περνούσε στα χέρια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Του ανθρώπου που έκανε όλους τους Παναθηναϊκούς περήφανους. Και όμως αυτός ο άνθρωπος είπε ευχαριστώ στον κόσμο… Το δικό του ευχαριστώ. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονται σήμερα κοντά μας» είπε και σκόρπισε ενθουσιασμό».


Πηγή: leoforos.gr

Ετικέτες ,