Δάκρυσε και το ΟΑΚΑ για τον Παύλο! (Φωτο)

Ο Παναθηναϊκός είναι όλη του η ζωή...
καθώς διοικητικά ασχολείται από το 1972! Έχει προσφέρει στον Σύλλογο που λατρεύει τα ΠΑΝΤΑ. Ο λόγος για τον Παύλο Γιαννακόπουλο τον μεγαλύτερο παράγοντα του «τριφυλλιού», τον άνθρωπο που μαζί με τον αδερφό του Θανάση έδωσαν χρήμα, χρόνο, ώρες, για να κατακτηθούν δεκάδες τίτλοι σε όλα τα αθλήματα. Να κατακτηθούν έξι Ευρωπαϊκά στο μπάσκετ και πολλοί τίτλοι σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.


Στην σημερινή μεγάλη γιορτή όλων των Παναθηναϊκών στο ΟΑΚΑ, μπορεί όλοι οι παίκτες του μπάσκετ που τίμησαν το «τριφύλλι» να αποθεώθηκαν από τον κόσμο που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο, ωστόσο εκεί που έγινε ο χαμός ήταν όταν βραβεύτηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Για την ακρίβεια δεν βραβεύτηκε, αλλά τιμήθηκε όπως πραγματικά του άξιζε.

Μιχαλαριάς: «Αφιέρωσε την ζωή του στον Παναθηναϊκό»

Το κλειστό που μεγάλωσε γενιές Παναθηναϊκών, ο πασίγνωστος «Τάφος του Ινδού» από σήμερα θα λέγεται «Κλειστό Γυμναστήριο Παύλος Γιαννακόπουλος». Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς με την συγκίνηση να είναι απίστευτη. Τα μάτριξ έδειχναν ένα βίντεο αφιερωμένο στον Παύλο Γιαννακόπουλο, αφιερωμένο σε ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του Συλλόγου.

Μετά το τέλος του βίντεο, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο οποίος ανακοίνωσε τη μετονομασία του κλειστού στο γήπεδο της Λεωφόρου. «Σήμερα ζούμε μεγάλες στιγμές. Ξεκινάμε το μέλλον τιμώντας το παρελθόν. Ο Στόικο ο Φραγκίσκος, ο Δημήτρης ο Αντώνης και ο Ντέγιαν αποτελούν απλώς τα σύμβολα μιας τεράστιας ιστορίας. Του μπασκετικού Παναθηναϊκού μας. Τίποτα δε ήταν δυνατό αν δεν υπήρχε ο άνθρωπος εκείνος που αφιέρωσε τη ζωή του, τη ψυχή του στον σύλλογο. Και όχι μόνο στον μπάσκετ. Σε όλο το σύλλογο. Σήμερα λοιπόν έχω τη μεγάλη τιμή να ανακοινώσω την ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συλλόγου του ΠΑΟ να δώσει το όνομα στο κλειστό γυμναστήριο της Λεωφόρου. Το γήπεδο από όπου ξεκίνησαν όλα, το γήπεδο στο οποίο γεννήθηκε και ανδρώθηκε ο ΠΑΟ στον κορυφαίο παράγοντα του Παναθηναϊκού, στον κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο».

Ένα «ευχαριστώ» έφτανε για να δακρύσουν όλοι...

Από την πλευρά του ο κορυφαίος παράγοντας του Συλλόγου δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του (όπως πολύς κόσμος). Αρκέστηκε σε «Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού που σήμερα είναι κοντά μας», στον κόσμο που τον αποθέωνε και... χάθηκε στις αγκαλιές των Διαμαντίδη, Μποντιρόγκα, Βράνκοβιτς, Φώτση και Αλβέρτη. Μια μεγάλη στιγμή, για έναν μεγάλο παράγοντα ενός μεγάλου Συλλόγου...

Πηγή: Gazzetta.gr

Ετικέτες , ,