Φρίκη στις ΗΠΑ: Αστυνομικοί εκτελούν ανάπηρο στο καροτσάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Φρίκη από βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει αστυνομικούς να εκτελούν 28χρονο στο αναπηρικό του καροτσάκι.

Η βαρβαρότητα εκτυλίχθηκε στο Delaware. Eνας άνδρας ο οποίος ήταν παράλυτος εδώ και δέκα χρόνια, βρέθηκε μπροστά σε μία ομάδα αστυνομικών. Oι αστυνομικοί του ζητούν επίμονα να σηκώσει ψηλά τα χέρια του, καθώς όπως υποστηρίζουν κρατά ένα όπλο στα χέρια (κάτι το οποίο αρνούνται οι συγγενείς του McDole).

Ο 28χρονος προσπαθεί να κάνει κάποια κίνηση (μάλλον να βάλει τα χέρια στην τσέπη) ακούγονται πολλοί πυροβολισμοί, και ο 28χρονος πέφτει από το καρότσι και κείτεται νεκρός στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η μητέρα του υποστήριξε στα τοπικά μέσα ότι είναι προφανές ότι οι αστυνομικοί είχαν να κάνουν με έναν ανάπηρο από τη μέση και κάτω, ενώ από το βίντεο φαίνεται ότι δεν έχει τραβήξει κάποιο όπλο.

Η αστυνομία πάντως υποστηρίζει ότι ο McDole ήταν τραυματισμένος όταν έφτασαν στην περιοχή, και μάλλον είχε αυτοπυροβοληθεί, πιθανόν από δικό του λάθος.

Η οικογένειά του πάντως υποστηρίζει ότι πρόκειται για καθαρή εκτέλεση, καθώς ποτέ δεν βρέθηκε επάνω του ή δίπλα του κάποιο όπλο όπως υποστηρίζει η αστυνομία.

Ετικέτες , ,