ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΛΑΚΩΝΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Αναποδογύρισε νταλίκα και δαλύθηκαν οι τάφοι στο νεκροταφείο

Ο άνεμο «πήρε και σήκωσε» αυτοκίνητα στη Σκάλα Λακωνίας...
 Καταστροφές ακόμα και σε νεκροταφεία στην Καλαμάτα

Από τη Δυτική Ελλάδα ξεκίνησε να σαρώνει τη χώρα το κύμα κακοκαιρίας που είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι και το οποίο θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη με κύρια χαρακτηριστικά τους ισχυρούς ανέμους, τις βροχές και τις καταιγίδες.

Από χθες το βράδυ αλλά κυρίως σήμερα το πρωί Καλαμάτα, Πρέβεζα, Σκάλα Λακωνίας, Ιθάκη δοκιμάζονται από την κακοκαιρία.

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τη Σκάλα Λακωνίας

Μαγαζιά διαλυμένα, δέντρα κομμένα στους δρόμους, αυτοκίνητα αναποδογυρισμένα σε κεντρικές οδούς αλλά και τραυματίες άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος που σάρωσε την περιοχή της Σκάλας στη Λακωνία.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 8 το πρωί της Δευτέρας, όταν όπως λένε κάτοικοι στο apela.gr, ένας δυνατός ανεμοστρόβιλος κατάφερε να αναποδογυρίσει ακόμα και αυτοκίνητα μέσα στην πόλη.

Στην περιοχή έχει σημειωθεί και διακοπή ρεύματος ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου προσπαθούν να μαζέψουν ό,τι μπορούν.Καλαμάτα: Το νερό σάρωσε το νεκροταφείο

Με τη χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα στην περιοχή της Καλαμάτας καθώς η πρωινή δυνατή καταιγίδα, λίγα λεπτά μετά τις 7 αλλά και ο ανεμοστρόβιλος που πέρασε από το Ασπρόχωμα προκάλεσαν τεράστιες ζημιές και σοβαρά τροχαία ατυχήματα.

Χαρακτηριστικό ήταν ότι άνοιξαν μέχρι και τάφοι στο Νεκροταφείο του Ασπροχώματος, ενώ νταλίκα , αναποδογύρισε από τον δυνατό αέρα με αποτέλεσμα να κλείσει το ρεύμα εξόδου της Νέας Εισόδου, μετά τα φανάρια της Διασποράς.


Πολύ μεγάλες είναι οι ζημιές σε σπίτια και εργοστάσια ενώ αυτή την ώρα Αστυνομία και Πυροσβεστική καθώς και συνεργεία της ΔΕΗ δίνουν μάχη για να αποκαταστήσουν τις ζημιές αλλά και να διεξαχθεί ομαλά η κυκλοφορία.


Διαβάστε επίσης:

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΙ!


ΧΑΜΟΣ στη Λακωνία με ανεμοστρόβιλο - Απίστευτες εικόνες καταστροφής

Ετικέτες , , ,