Άγριο θρίλερ με τη Φαίη: Σκάει διαζύγιο-βόμβα;


Μια επίσκεψη που προκάλεσε αίσθηση και ένα μυστήριο που πλανάται γύρω από τη Φαίη Σκορδά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που στοιχηματίζουν ότι οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες και τελείως απρόβλεπτες δημιουργώντας πάταγο στην ελληνική τηλεόραση. Λέτε να γίνει το “μπαμ” με τη Φαίη; Τίποτα δεν αποκλείεται.

Όπως αποκάλυψε το “YES!” και με φωτογραφίες-ντοκουμέντο, η Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε τα γραφεία του “Ε” και όσοι την είδαν έπαθαν σοκ. Σύμφωνα με την... επίσημη εκδοχή, η παρουσιάστρια πήγε για να δει τις καλές της φίλες από την εποχή του Alter, Ράνια Ματαφιά και Γωγώ Σαμπάνη. Το παράδοξο βέβαια δεν ήταν η συνάντηση της Φαίης με τις αγαπημένες φίλες της, αλλά ο τόπος συνάντησής τους. Η έκπληξη έγινε ακόμη μεγαλύτερη από τη στιγμή που η Σκορδά δεν μας είχε συνηθίσει τόσα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση σε επισκέψεις σε αντίπαλα κανάλια όπου κι εκεί είχε καλούς φίλους. Τα ερωτήματα αναπόφευκτα.Τι άλλαξε τώρα; Δεν μπορούσαν να τα πουν κάπου εκτός καναλιού; Μήπως λοιπόν υπάρχει κάτι περισσότερο;

Λογικό ήταν λοιπόν οι κακές γλώσσες να πιάσουν αμέσως δουλειά, άσχετα αν η Φαίη ανανέωσε μόλις το καλοκαίρι που μας πέρασε το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 για άλλα τρία χρόνια και ήδη βρίσκεται σε πυρετό συσκέψεων για την πρωινή εκπομπή του καναλιού. Υποστηρίζουν λοιπόν ότι κρατάει ανοικτές πόρτες, αφού μέσα στη ρευστότητα του τηλεοπτικού τοπίου κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα. Από το περιβάλλον της βέβαια γελούν με όσα ακούγονται, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι δεν είδαν και με τόσο καλό μάτι αυτή την επίσκεψη, άσχετα αν μέχρι τώρα δεν έχει ειπωθεί κάτι γι' αυτό. Όσοι είναι μέσα στα πράγματα συνιστούν υπομονή γιατί οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες.

Ετικέτες ,