Η απίστευτη αλλαγή της «Miranda» από το Sex and the city (Φωτο)

Η απίστευτη αλλαγή της «Miranda» από το Sex and the city  - Κεντρική ΕικόναΤη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της στο Sex and the city.
Η «Miranda» ήταν ιδιαίτερα μαζεμένη σε σύγκριση με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες στη σειρά, ενώ ξεχώρισε μέσα από τις ιδιαίτερες σχέσεις της.

Η Cynthia Nixon, όπως είναι το πραγματικό της όνομα είναι πλέον 49 ετών και μαζί με τη σύζυγό της, Christine Marinon διατηρούν μία μοναδική σχέση. Η ηθοποιός έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον καθηγητή Αγγλικών Danny Mozes, την Samantha 19 ετών και τον Charles 12 ετών. Με την Christine έχουν αποκτήσει τον τετράχρονο σήμερα Max, στον οποίο έχουν και μεγάλη αδυναμία.

Ο φωτογραφικός φακός, εντόπισε την ηθοποιό σε δρόμους του Los Angeles σε μία καθημερινή της βόλτα και η εικόνα της, δεν θυμίζει σε τίποτα το λαμπερό πρόσωπο που γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε άβαφη, ατημέλητη και casual ντυμένη, με συνέπεια πολλοί να δυσκολευτούν να την αναγνωρίσουν.

Η ηθοποιός ήταν αυτή, η οποία έδωσε τέλος στα όποια σενάρια είχαν προκύψει για συνέχεια των ταινιών Sex and the City, αναφέροντας πρίν λίγους μήνες: «Δεν χρειαζόμαστε άλλο Sex And The City, γιατί εμπεδώσαμε το μήνυμα του show. Ο γάμος δεν είναι η αρχή και το τέλος στο μυαλό όλων των γυναικών πια και οι γυναίκες είναι μεταξύ τους φίλες με έναν τρόπο που συναγωνίζεται τις ερωτικές τους σχέσεις».

Δείτε τις φωτογραφίες της που δημοσιεύτηκαν και δείχνει κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος.

Ετικέτες ,