Δείτε τα σπανιότερα κουτάβια στον κόσμο που αξίζουν £10.000 το ένα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα σπανιότερα κουτάβια στον κόσμο που αξίζουν £10.000 το έναΜια ιδιοκτήτρια σκύλων, έγινε η πρώτη στην Ευρώπη που έχει τα σπανιότερα κουτάβια στον κόσμο, καθένα από τα οποία αξίζει έως και 10.000 λίρεςΗ Catherine Lane, 42 ετών, δεν είναι μόνο η πρώτη ιδιοκτήτρια του Phu Quoc Ridgebacks στην Ευρώπη, αλλά και η πρώτη που θα μεγαλώσει με επιτυχία τέσσερα νεογέννητα κατάμαυρα κουτάβια από τους «υπερήφανους γονείς».

Η εραστής σκυλιών από το Brighton, ταξίδεψε έως το Βιετνάμ για να συλλέξει δύο από τα βραβευμένα σκυλιά, που είναι τόσο σπάνια καθώς υπάρχουν μόνο 800 εγγεγραμμένα στον κόσμο.Η Lane η οποία είναι επίσης και ιδιοκτήτρια της επιχείρησης ψηφιακής ενημέρωσης, Insight Mobile, σχεδιάζει τώρα να πουλήσει τα οκτώ εβδομάδων κουτάβια και μέχρι στιγμής έχει λάβει προσφορές μεταξύ 500 και 10.000 λιρών.

Η ίδια τόνισε μάλιστα πως ελπίζει τα σκυλάκια να πάνε σε καλές οικογένειες και όχι στον καλύτερο πλειοδότη.«Για εκείνους που αναζητούν κάτι διαφορετικό από ένα Labradoodle ή ένα Golden Retriever, η συγκεκριμένη ράτσα είναι αυτό που αναζητάτε.

Τα σκυλάκια έχουν πάρει το όνομά τους από ένα νησί στο Βιετνάμ, απ' όπου κατάγονται και σημαίνει «όμορφο νησί».Είναι γνωστά για μια λωρίδα τρίχας κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης τους, παρόμοια με το χτένισμα των Μοϊκανών.

Ιθαγενείς στο νησί, οι σκύλοι είχαν απομονωθεί από τον υπόλοιπο κόσμο δημιουργώντας έτσι το αποκλειστικό γονίδιο που τα κάνει τόσο σπάνια.

Ετικέτες , , ,