Καταγγελία σοκ από 14χρονη:«Ο σύντροφος της μητέρας μου πήγε να με βιάσει!»


Πρόκειται για μια 14χρονη από τη Βουλγαρία, η οποία μαζί με τη γιαγιά της, μετέβη χθες στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, για να καταγγείλει τον σύντροφο της μητέρας της.

Η ανήλικη κατήγγειλε ότι ο 34χρονος Ελληνοκύπριος σύντροφος της μητέρας της επιχείρησε να την πλησιάσει δύο φορές με πονηρό σκοπό.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο 34χρονος εκμεταλλευτικέ το γεγονός ότι ήταν μόνος με την ανήλικη στο σπίτι, και χωρίς να διστάσει δεν έχασε στιγμή.

Στην περιγραφή της, η ανήλικη δήλωσε ότι ο 34χρονος μπήκε στο δωμάτιο της κι ενώ βρισκόταν μόνη στο σπίτι, επιχείρησε με δόλιο τρόπο να την χαϊδέψει. Αμέσως εκείνη άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να τον αναγκάσει να απομακρυνθεί, φοβούμενος τη γειτονιά.

Και μπορεί την πρώτη φορά ο 34χρονος να μην τα κατάφερε, τη δεύτερη σύμφωνα πάντα με την 14χρονη, επιχείρησε και πάλι να της επιτεθεί σεξουαλικά.

Μετά την καταγγελία της 14χρονης, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, αφού εξασφάλισαν το σχετικό ένταλμα, πέρασαν χειροπέδες στον 34χρονο για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικου και άσεμνη επίθεση.

Ο 34χρονος εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: newsit.com.cy

Ετικέτες