Μυστήριο με τον φόνο της 27χρονης καλλονής: Ποιος την δολοφόνησε;

Μυστήριο με τον φόνο της 27χρονης καλλονής: Ποιος την δολοφόνησε; Φαίνεται να μπαίνει χαμογελαστή σπίτι της μετά από βραδινή έξοδο με τους φίλους της.
Αυτή είναι η τελευταία εικόνα της 27χρονης Sasha Samsudean από την κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας της πολυκατοικίας.


Οι φίλοι της δήλωσαν την εξαφάνιση της νεαρής γυναίκας και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Ορλάντο. Οι αστυνομικοί μοιράζουν φυλλάδια με φωτογραφία από το βίντεο και ψάχνουν ποιος μπορεί να τη δολοφόνησε μέσα στο σπίτι της. Δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης της εισόδου στο διαμέρισμά της, ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί και η αιτία θανάτου της 27χρονης. Η αστυνομία αρνείται να σχολιάσει αν έχουν βρεθεί τυχόν σημάδια ή μελανιές στο σώμα της νεαρής γυναίκας.

Από τις έρευνες προκύπτει πως δεν πρόκειται για θάνατο από φυσικά αίτια αλλά για δολοφονία. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας εμφανίζονται μπερδεμένοι όπως και οι αρχές για αυτόν τον μυστήριο φόνο. "Είναι περίεργο που μας λένε ότι κάτι συνέβη αλλά δεν δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες", σημείωσε η γειτόνισσα Liz Scarborough WESH2. Οι αρχές πάλι ζητούν τη συμβολή των πολιτών και προσφέρουν ανταμοιβή 5.000 δολαρίων για οποιαδήποτε πληροφορία θα βοηθήσει στην επίλυση της υπόθεσης.

Ετικέτες