Ανάγκασε τη γυναίκα του να πάει με 2.742 άνδρες


Ανάγκασε τη γυναίκα του να πάει με 2.742 άνδρεςΈνας 54χρονος Γάλλος κατηγορείται ότι εξέδιδε την 46χρονη σύζυγο του, αναγκάζοντας την να κάνει σεξ με 2.742 άνδρες σε τέσσερα χρόνια στο σπίτι τους.


Ο κατηγορούμενος εισέπραττε περίπου 7.000 ευρώ τον μήνα και υπολογίζεται ότι όλο αυτό το διάστημα, όπου η γυναίκα του ήταν πόρνη, έγινε πλουσιότερος κατά 160.000 ευρώ.


Ο 54χρονος καθόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον 5χρονο γιο του ζευγαριού, όταν οι πελάτες επισκέπτονταν τη γυναίκα του στο σπίτι τους.

«Ο άνδρας άσκησε ψυχολογική πίεση στη σύζυγό του, αποτρέποντάς τη από το να σταματήσει να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ανάγκες των πελατών, οι οποίες ήταν μερικές φορές αρκετά δύσκολες», δήλωσε ο εισαγγελέας του ποινικού δικαστηρίου Εμμανουέλ Ντουπίκ.

Σύμφωνα με την Le Parisien o 54χρονος χρησιμοποίησε τέσσερις διαφορετικές ιστοσελίδες του διαδικτύου και μέσω γραπτών μηνυμάτων προσέγγιζε τους πελάτες για τη σύζυγό του. Το ζευγάρι συνελήφθη, αλλά μόνο ο άνδρας κατηγορείται για μαστροπεία και κινδυνεύει με φυλάκιση έως 10 ετών.

Ετικέτες , ,