«Μάνα» εξ ουρανού γέννησε σε ύψος 30.000 ποδιών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο: «Μάνα» εξ ουρανού γέννησε σε ύψος 30.000 ποδιών!Ένας γιατρός που βρισκόταν ανάμεσα στους επιβάτες βοήθησε τη γυναίκα, η οποία γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκιΜάρτυρες ενός θαύματος στους αιθέρες έγιναν οι επιβάτες αεροπορικής πτήσης της China Airlines, από Ταϊβάν προς το Λος Άντζελες, καθώς μια γυναίκα γέννησε, την ώρα που το αεροπλάνο βρισκόταν σε ύψος 30.000 ποδιών!

Η γυναίκα, που δεν κατονομάζεται, ήταν σχεδόν 32 εβδομάδων έγκυος και τα νερά της έσπασαν κατά τη διάρκεια της 16ωρης πτήσης.

Έντρομο το προσωπικό του αεροσκάφους έψαχνε για ιατρική βοήθεια και ευτυχώς για όλους, ένας γιατρός βρισκόταν ανάμεσα στους επιβάτες και ανέλαβε να βοηθήσει την κατάσταση.

Για να διευκολύνουν την κατάσταση, οι υπόλοιποι επιβάτες, όση ώρα διήρκεσε η γέννα έκαναν απόλυτη ησυχία, προσπαθώντας να προσφέρουν όσο περισσότερη ηρεμία στη μητέρα μπορούσαν.

Στη συνέχεια, το αεροπλάνο έκανε επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο του Άνκορατζ στην Αλάσκα, όπου η μητέρα και η νεογέννητη κορούλα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκαν για προληπτικούς λόγους.

Το θέμα που προκύπτει πλέον, αφορά στην εθνικότητα του παιδιού, καθώς μπορεί να γεννήθηκε πάνω από τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ, όμως βρισκόταν μέσα σε αεροπλάνο της Κινεζικής Δημοκρατίας. Συνεπώς όλα εξαρτώνται από το πιστοποιητικό που θα εκδώσει το νοσοκομείο του Άνκορατζ.

Ετικέτες , ,