Νέο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου Βαγγέλη στη Μύκονο (Bίντεο)

Ο ξυλοδαρμός σε beach bar στη Μύκονο που οδήγησε τον 31χρονο Βαγγέλη Πέππο...
στην εντατική στις αρχές Σεπτεμβρίου συγκλόνισε το πανελλήνιο, με τον άτυχο πατέρα ενός παιδιού να νοσηλεύεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση.


Η σύζυγος του θύματος, Αφροδίτη Κλεάνθους επιρρίπτει τις ευθύνες για την κατάσταση του άνδρα της, σε σεκιούρι του κέντρου διασκέδασης, ο οποίος έβγαλε τον Βαγγέλη από το μαγαζί, μετά από καυγά που είχεάλλος θαμώνας – σε κατάσταση μέθης- μαζί με τον άντρα της.

Για την υπόθεση έχουν γίνει ήδη συλλήψεις, με τις μάρτυρες να λένε πως ο μπράβος τον χτύπησε με το κεφάλι προς το κάτω.

Την ίδια ώρα ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σ’ αυτό φαίνεται ο Αγγλοκύπριος θαμώνας να πιάνει από το λαιμό τον Βαγγέλη και να διαπληκτίζονται. Αμέσως μετά άνδρας της ασφάλειας φτάνει στο σημείο και προσπαθεί να τους συνετίσει.

Για λίγο το επεισόδιο θεωρείται λήξαν. Όμως στη συνέχεια, ο 31χρονος φαίνεται να πηγαίνει και πάλι στον Αγγλοκύπριο και να του λέει κάτι εκνευρισμένος. Πιάνονται στα χέρια και ο άνδρας της ασφάλειας πετάει έξω τον Πέππο και έναν φίλο του που πήγε να τους χωρίσει. Η κάμερα καταγράφει τον σεκιούριτι να τους απωθεί προς το πάρκινγκ.

Μετά από λίγο, ο Βαγγέλης επιστρέφει στο μπαρ, ξυπόλητος, σαν να μην είχε προηγηθεί τίποτα. Πλησιάζει τον Αγγλοκύπριο και του ανταποδίδει το χτύπημα. Ένας βγάζει τον Πέππο πάλι έξω από το μαγαζί. Εκείνη τη στιγμή η συζυγός του συνειδητοποιεί τι έχει γίνει και τρέχει προς την έξοδο. Ο Βαγγέλης προσπαθεί για 3η φορά να ξαναμπεί μέσα στο μαγαζί, προκειμένου να πάρει τη γυναίκα του. Επεμβαίνουν οι σεκιούριτι και όλοι τρέχουν προς το πάρκινγκ. ΔΕΙΤΕ καρέ καρέ τι ακολούθησε.


Ετικέτες , ,