Θύμα απαγωγής 4χρονος πρόσφυγας (Φωτο)

Θύμα απαγωγής 4χρονος πρόσφυγας στη Γερμανία - ΦΩΤΟΗ εξαφάνιση ενός μικρού...
πρόσφυγα τεσσάρων ετών, ο οποίος ενδέχεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής μπροστά από ένα κέντρο υποδοχής προσφύγων στο Βερολίνο, έχει προκαλέσει συγκίνηση στη Γερμανία, την ώρα που η αστυνομία αναζητεί έναν άνδρα που φέρεται να έφυγε με το παιδί.Η αστυνομία του Βερολίνου έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από μια κάμερα ασφαλείας, η οποία την 1η Οκτωβρίου κατέγραψε τον μικρό Μοχάμεντ να κρατά το χέρι ενός άνδρα ηλικίας 35 με 50 ετών και στο άλλο του χέρι να έχει ένα αρκουδάκι.

Στις εικόνες ο Μοχάμεντ φαίνεται να φεύγει μαζί με τον άνδρα από το κέντρο υποδοχής προσφύγων, όπου καθημερινά δημιουργούνται τεράστιες ουρές αναμονής καθώς αιτούντες άσυλο προσπαθούν να καταγραφούν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο απαγωγής.

Πολλές γερμανικές εφημερίδες αναφέρονται στην εξαφάνιση του μικρού πρόσφυγα από τη Βοσνία, με τη Bild να σχολιάζει ότι εκείνη την ημέρα βρισκόταν στο κέντρο με τη μητέρα, τον αδελφό και την αδελφή του, ηλικίας 9 και 5 ετών αντίστοιχα.

Την ημέρα του συμβάντος η μητέρα του αγοριού, που εγκατέλειψε τη Βοσνία- Ερζεγοβίνη πριν δύο χρόνια, είχε πάει στο κέντρο υποδοχής για να λάβει το κοινωνικό επίδομα που δικαιούται ως πρόσφυγας.

Ετικέτες , ,