Τρίτος νεκρός από τις πλημμύρες στην Αττική - Εντοπίστηκε η σορός 50χρονου στο ρέμα της Χελειδονούς

Τρίτος νεκρός από τις πλημμύρες στην Αττική - Εντοπίστηκε η σορός 50χρονου στο ρέμα της ΧελειδονούςΟ επίλογος της τραγωδίας που...
προκάλεσε η κακοκαιρία της προηγούμενης εβδομάδας στην Αττική φαίνεται π[ως γράφτηκε σήμερα, καθώς εντοπίστηκε το μεσημέρι η σορός 50χρονου στο ρέμα της Χελειδονούς.Εως και σήμερα κανείς δεν γνώριζε πως τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν εξαφανιστείς, μέχρι που η εν διαστάσει σύζυγός δήλωσε την εξαφάνισή του στο ΑΤ Κηφισιάς το πρωί της Τρίτης.


Ανησύχησε όπως είπε γιατί ο άνδρας δεν είχε εμφανιστεί για να πάρει το παιδί τους, το Σαββατοκύριακο όπως συνήθιζε και δεν της απαντούσε στα τηλεφωνήματά της. Μάλιστα ανέφερε στην αστυνομία πως η τελευταία φορά που μίλησαν ήταν την περασμένη Πέμπτη.Αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητο, στο ύψος του Λαϊνόπουλου, και στη συνέχεια - σε απόσταση περίπου 500 μέτρων οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό του άνδρα.Ο θάνατος του άνδρα αποδίδεται στις πλημμύρες που προκλήθηκαν πριν από πέντε ημέρες στη Δυτική Αττική από τις έντονες βροχοπτώσεις. Τον άτυχο άνδρα αναζητούσε από την περασμένη Πέμπτη η σύζυγος του.Σημειώνεται ότι η διαδικασία ταυτοποίησης της σορού δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.