Το 60χρονο μοντέλο που βάζει κάτω 20αρες (Φωτο)

Το 60χρονο μοντέλο που βάζει κάτω 20αρες (PHOTOS)Μόλις φθάσουν περίπου 30 χρονών, τα περισσότερα μοντέλα βγαίνουν στην...
σύνταξη. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και για την Υasmina Rossi, η οποία αν και είναι 59 ετών, εργάζεται ως supermodel, έχοντας συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα από το χώρο της μόδας, όπως Marks & Spencer, Hermes and Macy’s.

Η ίδια είναι μια υπέροχή γιαγιά, έχει γκρι μαλλιά, και ένα νεανικό σώμα που θα ζήλευαν ακόμα και οι 20αρες. Η Rossi γεννήθηκε στην Γαλλία το 1955 και μεγάλωσε στην Κορσική, ενώ σήμερα ζει στο Μαλιμπού. Και αν απορείτε πως διατηρεί αυτό το υπέροχο κορμί και τη φρεσκάδα της, η ίδια αποκάλυψε την «συνταγή» της.

Απλά τρέφεται με βιολογικά προϊόντα, προτού ακόμα γίνουν διάσημα, ενώ αλείφει με κραμβέλαιο τα μαλλιά καθώς και το δέρμα της. «Δεν έχω κάποιο μεγάλο μυστικό. Το μόνο που κάνω είναι φυσικό πήλινγκ σώματος μια φορά την εβδομάδα με ελαιόλαδο και ζάχαρη άχνη. Τρώω ένα αβοκάντο την ημέρα καθώς και βιολογικό κρέας και ψάρι» είπε σε συνέντευξη της. Παράλληλα, βασικό κομμάτι της καθημερινότητας της αποτελεί και η άσκηση σε μέτριο επίπεδο.Εκτός από την επιτυχημένη της καριέρα στο χώρο της μόδας, η Rossi ασχολείται με την φωτογραφία καθώς και την τέχνη της κεραμικής.

Δείτε φωτό:
Πηγή: Newsit

Ετικέτες ,