Έγκλημα στην Ηλεία: 80χρονος σκότωσε εν ψυχρώ τον 58χρονο συνεταίρο του!


Ανάστατη είναι η μικρή κοινωνία του χωριού Λαμπέτι στην Ηλεία... καθώς σήμερα το μεσημέρι πάνω από 15 άτομα έγιναν μάρτυρες μιας εν ψυχρώ δολοφονίας ενός 58χρονου συνταξιούχου αστυνομικού από έναν 80χρονο συγχωριανό του.

Όλα έγιναν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του καφενείου του χωριού, όπου βρίσκονταν ο άτυχος 58χρονος και έπινε καφέ με παρέα.

Τότε εμφανίστηκε ο 80χρονος, κρατώντας μια καραμπίνα και φωνάζοντας δυνατά "κάντε άκρη θα τον καθαρίσω τον π...η. Οι άλλοι δεν φταίτε τίποτα", έριξε κατευθείαν δυο σφαίρες στην καρδιά του 58χρονου αστυνομικού, σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος προηγουμένως είχε τραυματιστεί ελαφρά από χτυπήματα των θαμώνων του καφενείου που παρακολούθησαν έντρομοι το σκηνικό και στην συνέχεια προσπάθησαν να τον εγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν διαφορές τα τελευταία τρία χρόνια, όταν ξεκίνησαν τον συνεταιρισμό τους σε ένα αρτοποιείο της περιοχής.

Οι περίοικοι υπογραμμίζουν ότι ο 80χρονος ήθελε να βάλει στον συνεταιρισμό και τον γιό του, κάτι στο οποίο δεν συμφωνούσε ο εκλιπών και αποτελούσε σημείο τριβής μεταξύ τους.

Οι διαφορές αυτές εντάθηκαν τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα χθες και προχθές, ο 80χρονος είχε απειλήσει ξανά ενώπιον συγχωριανών τους τον 58χρονο, ο οποίος ήταν και ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, καθώς είχε εκλεγεί πολλές φορές δημοτικός σύμβουλος.

Να σημειωθεί ότι ο 80χρονος είχε διαπράξει και στο παρελθόν δολοφονία, σκοτώνοντας εν ψυχρώ την σύντροφό του, η οποία ήταν οκτώ μηνών έγκυος.

Αυτό είχε συμβεί πριν από 30 χρόνια και αφότου είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ετών, επέστρεψε στο χωριό.

Ετικέτες ,