Έγκυος ξανά η Φαίη! Έρχεται η κόρη για Λιάγκα - Σκορδά!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έγκυος ξανά η Φαίη! Έρχεται η κόρη για Λιάγκα - Σκορδά!“Θέλω να κάνω πολλά παιδιά”, δήλωσε πρόσφατα η Φαίη. Λογικά, κάτι ξέρει παραπάνω...Μας ετοιμάζει νέα έκπληξη η Φαίη; Η κόρη μήπως είναι στον... δρόμο; Τα... σημάδια πάντως δείχνουν τρίτη εγκυμοσύνη για την παρουσιάστρια, η οποία βέβαια ξέρει να κρατά επιμελώς κλειστά τα χαρτιά της και δεν αποκαλύπτει τίποτα.

Ποιος πιστεύει, άλλωστε, ότι ήταν τυχαία η αναφορά της Λίτσας Πατέρα -και μάλιστα δύο συνεχόμενες μέρες- για το τρίτο παιδί της Φαίης; Η αρχή έγινε στην πρεμιέρα του “Πρωινού” όταν φτάνοντας στο ζώδιο της παρουσιάστριας, τους Υδροχόους, ανέφερε ότι βρίσκονται σε περίοδο γονιμότητας, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: “Ένα κοριτσάκι περιμένω και δεν το κάνεις ρε παιδί μου. Ρε Γιώργο, τι κάνεις;”. Όσο για την αντίδραση της Φαίης; Γούρλωσε τα μάτια, την κοίταξε γεμάτη αμηχανία και δεν έβγαλε μιλιά!

Η Λίτσα Πατέρα, όμως, επέμεινε και την επόμενη μέρα, προβλέποντας ότι έρχεται η κόρη για το ζευγάρι! Μήπως ξέρει κάτι περισσότερο; Η Φαίη αποφάσισε να μη μείνει και πάλι σιωπηλή και απάντησε στη συνεργάτιδά της. Μόνο που δεν διέψευσε απολύτως τίποτα! Ίσα-ίσα που είπε ότι η Πατέρα δεν εκτίθεται σε τέτοια θέματα! «Επιμένεις βρε Λίτσα. Και είσαι και άνθρωπος που δεν εκτίθεσαι σε τέτοια θέματα. Μου κάνει εντύπωση», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της παρουσιάστριας, κάνοντας τη φημολογία περί τρίτης εγκυμοσύνης της να οργιάζει.

Βέβαια η Φαίη ποτέ δεν ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει μεγάλη οικογένεια. “Θέλω να κάνω πολλά παιδιά”, λέει συνεχώς στις συνεντεύξεις της, ενώ δεν έχει κρύψει ότι μετά τους δύο “πρίγκιπές” της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, θέλει σαν τρελή να αποκτήσει και μια “πριγκίπισσα”. Μήπως τελικά ήρθε η ώρα;ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES

Ετικέτες ,