Το αξιολάτρευτο κουτάβι που έγινε ολόκληρο… θηρίο! (ΦΩΤΟ)

aksfhsdf1Viral έγιναν οι φωτογραφίες που έβγαζαν επί οκτώ μήνες οι Alex Dennison και Ashley Lewis από τη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας καταγράφοντας την ανάπτυξη του πανέμορφου γερμανικού ποιμενικού τους, της Nasra, την οποία δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζουν από τότε που την πήραν στο σπίτι όταν ήταν μόλις οκτώ εβδομάδων.Πλησιάζοντας πλέον τους εννέα μήνες, το αξιαγάπητο τετράποδο είναι πια πολύ μεγάλο για να το σηκώνει αγκαλιά η 26χρονη Ashley.

Ο Dennison είπε πως δεν είχαν αντιληφθεί πόσο πολύ μεγάλωσε η Nasra μέχρι που είδαν τις φωτογραφίες της.

«Ξέραμε με δεδομένη τη ράτσα της πως θα γινόταν μεγαλόσωμη αλλά δεν είχαμε συνειδητοποιήσει μέρα τη μέρα πόσο πολύ μεγάλωνε», εξηγεί στη Daily Mail.

Παρά το μέγεθός της η Nasra είναι ακόμα κουτάβι στη συμπεριφορά και δεν συνειδητοποιεί τον όγκο της. «Όταν θέλει να παίξει το καταλαβαίνεις χωρίς καμία αμφιβολία, πηδάει πάνω σου και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά παρά να παίξεις μαζί της», προσθέτει.

Βλέποντας τις φωτογραφίες της Ashley με τη Nasra που έβγαζαν κάθε μήνα μπροστά στην εξώπορτα του σπιτιού τους, αποφάσισαν να τις δημοσιεύσουν στο Reddit.

«Τις ανεβάσαμε ένα βράδυ, μετά από λίγες ώρες είχαν χιλιάδες views κι εκατοντάδες σχόλια», είπε ο Dennison.Ετικέτες ,