Τι κρύβεται πίσω από το τρέιλερ του Βαρουφάκη; (Βίντεο)

Τι κρύβεται πίσω από το τρέιλερ του Βαρουφάκη; - ΒΙΝΤΕΟΑίσθηση προκαλεί το νέο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γιάνη Βαρουφάκη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.


Το τρέιλερ "Οι 1101 έρχονται" αφήνει να εννοηθεί ότι ο πρώην υπουργός οικονομικών ετοιμάζεται να αναγγείλει τη δημιουργία μίας ευρωπαϊκής πολιτικής κίνησης.

Ανάμεσα στους 1101 που θα “αλλάξουν” τον κόσμο είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης και ο δημοσιογράφος Κώστας Εφήμερος.

Σε ερώτηση του Star ο κ. Εφήμερος δεν αποκάλυψε αν πρόκειται για αναγγελία της ευρωπαϊκής κίνησης, για το οποίο είχε μιλήσει ο πρώην υπουργός οικονομικών προεκλογικά.

«Δεν μπορώ να σας πω τίποτα, επειδή υπάρχει μια συμφωνία εμπιστευτικότητας. Καθώς θα περνάνε οι μέρες θα δείτε ότι θα βγουν και άλλα τέτοια τρέιλερ και θα αρχίσουν να αλλάζουν οι άνθρωποι που θα εμφανίζονται. Έχει ένα νόημα όλο αυτό, υπάρχει μία συγκεκριμένη πολιτική. Η μουσική είναι επική, γιατί πραγματικά πιστεύουμε ότι όταν αποκαλυφθεί θα βοηθήσει στο να γίνει μία αλλαγή» ο κ. Εφήμερος δήλωσε.

Όπως αποκάλυψε στα 1101 άτομα δεν θα είναι μόνο Έλληνες. «Θα δείτε τουλάχιστον ένα Βρετανό πολύ σύντομα» ο δημοσιογράφος πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο του Star:

Ετικέτες , ,