Δείτε τη μάχη ενός σκύλου με δύο λύκους – Άγριες εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο: Δείτε τη μάχη ενός σκύλου με δύο λύκους – Άγριες εικόνεςΗ τετράχρονη Κλάρα δέχθηκε περισσότερες από 15 δαγκωματιές στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί το αφεντικό της, αλλά επέζησε λόγω του γιλέκου με επένδυση χάλυβα που φορούσε

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι να δέχεται κάποιος επίθεση από λύκους; Το σίγουρο είναι ότι ελάχιστοι έχουν βιώσει μία ανάλογη εμπειρία, πολύ δε περισσότερο εκείνη τη στιγμή της μεγάλης έντασης, εφόσον κατάφεραν να επιβιώσουν, να είναι σε θέση να περιγράψουν λεπτομέρειες. Στη Σουηδία ωστόσο, συνέβη ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν σκύλο και τον ιδιοκτήτη του, οι οποίοι είχαν βγει βόλτα στο δάσος. Τότε, δέχθηκαν επίθεση από δύο λύκους!

Ο σκύλος υπερασπίστηκε με πάθος το αφεντικό του και τη ζωή του, καταφέρνοντας να επιζήσει, παρ' ότι τραυματίστηκε σε αρκετά σημεία του σώματός του. Η μάχη καταγράφηκε σε κάμερα που ήταν προσαρμοσμένη στο περιλαίμιο του σκύλου, αποτυπώνοντας την αγριότητα της φύσης, οπωσδήποτε όμως σπάνιες και μοναδικές στιγμές, τις οποίες βίωσε η Κλάρα, το σκυλί που ήταν διατεθειμένο να δώσει ακόμη και τη ζωή του, προκειμένου να προφυλάξει τον ιδιοκτήτη του, Τόμι Μπέργκλουντ.

Η μάχη είχε διάρκεια σχεδόν δέκα λεπτά και είναι καταγεγραμμένη ολόκληρη στο βίντεο. Ορισμένες σκηνές είναι αρκετά σκληρές, όπως και η πραγματικότητα σε μία μάχη θηρίων. Η τετράχρονη Κλάρα επέζησε διότι φορούσε ένα γιλέκο με επένδυση χάλυβα, δίχως το οποίο θα είχε υποστεί βαθύτερα και ενδεχομένως θανατηφόρα τραύματα. Το σκυλί έφερε περισσότερες από 15 δαγκωματιές στο σώμα του, ενώ οι λύκοι τράπηκαν σε φυγή όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να καταβάλουν την αντίσταση του.

Δείτε το βίντεο, με την επισήμανση ότι ορισμένες σκηνές είναι ιδιαιτέρως σκληρές και άγριες...

Ετικέτες , ,