Η Αλεξάνδρα Ούστα χαμογελαστή στο πλευρό του σκηνοθέτη συντρόφου της (Φωτο)

Φωτογραφία: NDPΗ χαμηλών τόνων Αλεξάνδρα Ούστα έχει εδώ και λίγο καιρό γυρίσει σελίδα στη ζωή της.
Η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά έχει βρει ξανά τον έρωτα και χαμογελά και πάλι. Ο σύντροφός της, μάλιστα, μίλησε για τη σχέση τους.

Η ηθοποιός πήγε στην πρεμιέρα του “Bloom”, μαζί με αγαπημένους φίλους, για να απολαύσεη την παράσταση που σκηνοθετεί ο σύντροφός της Γιάννης Σαρακατσάνης. Και μπορεί όταν η κάμερα του «Πρω1νού» την πλησίασε, η ηθοποιός να αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά για την προσωπική της ζωή, δεν υπολόγισε όμως, τον σύντροφό της, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση τους. «Είναι και η σύντροφός σας εδώ, σας στηρίζει», του είπε η δημοσιογράφος. «Βεβαίως ναι! Αλληλοστηριζόμαστε, έτσι είναι η συντροφικότητα!», σχολίασε ο Γιάννης Σαρακατσάνης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τους γνωρίστηκαν πέρυσι, στην παράσταση «Η Ντόλλυ η Προξενήτρα», όπου έπαιζαν μαζί, ενώ φέτος το καλοκαίρι, πραγματοποίησαν τις πρώτες κοινές τους διακοπές.

Φωτογραφίες: NDΡΠηγή: Η Αλεξάνδρα Ούστα χαμογελαστή στο πλευρό του σκηνοθέτη συντρόφου της [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/231225/i-alexandra-oysta-hamogelasti-sto-pleyro-toy-skinotheti-syntrofoy-tis-eikones#ixzz3oizbhUMK

Ετικέτες