Πρόταση – βόμβα σε Έλληνα ηθοποιό: Του ζήτησαν να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό (ΦΩΤΟ)

Για την έντονη σεξουαλική του δραστηριότητα, που στο απόγειο της δόξας του ξεπερνούσε και αυτή του Γιάννη Σπαλιάρα,
αλλά και για ότι του έγινε πρόταση να παίξει σε ταινία σκληρού ερωτικού περιεχομένου, μίλησε σε συνέντευξή του στο «Υes» ο Νίκος Ζιάγκας. Ο πάλαι ποτέ ζεν πρε μιε, που λόγω του ότι είναι άνεργος, έχει βρει στέγη στο «Σπίτι του Ηθοποιού», αποκάλυψε ότι έχει ξεπεράσει κατά πολύ σε αριθμό γυναικών το μοντέλο.Έχετε ζήσει μια γεμάτη ζωή, πάντως, αφού υπήρξατε και ζεν πρεμιέ…


«Έχω δει πούλμαν θηλέων, στα Καμένα Βούρλα, να σταματά και τα κορίτσια να αρχίζουν να με κυνηγούν τσιρίζοντας. Να χώνομαι σε μαγαζί για να το σκάσω από την πίσω πόρτα και να έρχονται 70-80 μαθήτριες. Μου έσκιζαν τα πουκάμισα, γι” αυτό και μετά άρχισα να φοράω δερμάτινα. Από ένα σημείο και μετά, είχα βαρεθεί να μου την πέφτουν και ήθελα κάπου να την πέσω κι εγώ».

Με πόσες γυναίκες έχετε κάνει σεξ;

«Μη σου πω νούμερο καλύτερα».

Ξεπερνάτε τον Σπαλιάρα, ο οποίος είναι 40 ετών και δηλώνει πως έχει πάει με 4.000 γυναίκες;

«Βάσει υπολογισμών, στα 37-39 μου χρόνια είχα πάει με 3.200 γυναίκες. Μετά έγινα πιο επιλεκτικός, οπότε το πολύ να έχω πάει με 3.800. Με έχει φάει για 200 ο Σπαλιάρας. Αυτά δεν τα λέω εγώ, οι φίλοι μου έχουν κάνει τους υπολογισμούς. Στη μονοκατοικία που νοίκιαζα με φίλους έρχονταν οι γυναίκες είκοσι-είκοσι και γίνονταν όργια. Μέχρι που βαρούσαμε τα τηλέφωνα επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε άλλο σεξ και το σκάγαμε από την πίσω πόρτα και φεύγαμε. Όσο εντυπωσιακό και αν φαίνεται, από όλα αυτά μένουν πέντε πράγματα -οι πλάκες και τα γέλια με τους φίλους, παρά αυτό καθαυτό το σεξ. Εδώ μου έκαναν πρόταση να κάνω ταινία πορνό ταινία και αρνήθηκα».

Το μεγαλύτερο διάστημα που έχετε μείνει χωρίς σεξ ποιο ήταν;

«Τώρα πια έχω γίνει επιλεκτικός. Έχω κόψει το σεξ συνειδητά εδώ και ενάμιση χρόνο. Ήθελα να μαζευτώ πνευματικά και αυτό το λέω σαν γκουρού του σεξ. Όταν κάνεις πολύ σεξ, δεν μπορείς να βρεις το στόχο σου. Για να καμπυλώσει το σύμπαν πάνω σου πρέπει να κλειστείς στον εαυτό σου και να «μονάσεις» λίγο».

Ετικέτες ,