Πού έχει εξαφανιστεί ο Πάνος Μεταξόπουλος; Η νέα του ζωή...


Υπήρξε ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της περασμένης δεκαετίας. Γιος του Φώτη Μεταξόοπυλου, ιδιαίτερη προσωπικότητα, εξαιρετικός χορευτής, χορογράφος, δάσκαλος. Πρωταγωνιστής στις παραστάσεις της Λυρικής Σκηνής, με παρουσία στα νυχτερινά μαγαζιά, χορογράφος των καλλιστείων, μέλος κριτικής επιτροπής σε talent show, αγαπημένος των τηλεοπτικών εκπομπών.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος βρισκόταν κάθε εβδομάδα σε κάποιο τηλεοπτικό παράθυρο , μέχρι που τον χάσαμε! Πού πήγε, τελικά;
Το 2010 μετακόμισε στην Κύπρο, έχοντας δεχτεί την πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του DanSing for you, με παρουσιάστρια τη Ματθίλδη Μαγγίρα. Τώρα πια, είναι κριτής στο παιδικό «DanSing Junior». Συνεχίζει την επαγγελματική του δραστηριότητα στον χορό, μέσω των τριών σχολών στην Ελλάδα και μιας στη Λευκωσία της Κύπρου, των οποίων είναι ιδιοκτήτης.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος χαίρεται τη νέα του ζωή,αφού όπως λέει σε συνέντευξή του, έκανε τα πάντα για να φύγει από πάνω του η ταμπέλα «ο γιος του Φώτη».

Ένιωσε καλύτερα μετά από το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε το 2013, και όπως λέει «Πήγα να πεθάνω, αλλά πλέον γυμνάζομαι καθημερινά και προσέχω τι τρώω».

Το 2012, ο Πάνος Μεταξόπουλος έκανε άλλη μία σημαντική αλλαγή στη ζωή του, χωρίζοντας από τη σύζυγό του Ζωή Βάιλα, έπειτα από εννέα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο αγοριών, του Φώτη και του Αντώνη.πηγή: TheToc.gr

Ετικέτες