ΣΟΚΑΡΕΙ η Τατιάνα: “Έπρεπε να χωρίσω! Το είπα στον Νίκο: Θέλω διαζύγιο”!

Το διαζύγιο την έχει κάνει άλλο άνθρωπο και όσοι γνωρίζουν καλά την παρουσιάστρια το λένε με βεβαιότητα...

ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗ/ Περιοδικό YES

Ένας νέος έρωτας σκόρπισε “θύελλα” στη ζωή της. Όσο δύσκολη και αν ήταν η απόφαση, η Τατιάνα Στεφανίδου γνώριζε βαθιά μέσα της πως το διαζύγιο ήταν μονόδρομος. Πλέον, έχοντας γυρίσει σελίδα στη ζωή της όχι μόνο νιώθει άλλος άνθρωπος, αλλά χωρίς δισταγμό μιλά για τους λόγους που είπε το “αντίο”.

Ο χωρισμός της παρουσιάστριας έσκασε το περασμένο καλοκαίρι σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία, αφού μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας, τίποτα δεν πρόδιδε πως η σχέση τους περνούσε κρίση. Όπως παραδέχεται όμως το διαζύγιό της με το STAR, ήταν επώδυνο, αφού για εκείνη ο σταθμός ήταν το δεύτερο σπίτι της. “Οι επαγγελματικές σχέσεις για εμάς τους ανθρώπους της τηλεόρασης είναι σαν το γάμο. Πολύ συχνά ξεκινάνε με ένα απίστευτο πάθος, πολύ μεγάλο έρωτα και στην πορεία εξελίσσεται σε αγάπη. Για μένα όμως αν χαθεί ο έρωτας είναι δύσκολα τα πράγματα. Πήρα δύσκολη απόφαση”, παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Υπηρετώντας την περσινή σεζόν απέναντι στον “τυφώνα” Ελένη Μενεγάκη ένα προϊόν που δεν ταίριαζε στο ύφος της, συνειδητοποίησε πως έχασε το κέφι της, κάτι που δεν ήθελε να επαναληφθεί. Ήξερε πως αν αποδεχόταν μια αντίστοιχη πρόταση από το STAR όχι μόνο δεν θα έβλεπε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης, αλλά θα έβαζε σε κίνδυνο και την καριέρα της. Έτσι, “πήρα το ρίσκο μου, πήγα σε ένα πιο μικρό κανάλι, γιατί είμαι άνθρωπος του πάθους και της δημιουργίας”, τονίζει.

“Ξαναγεννήθηκα”

Εκείνος, μάλιστα, που της έδωσε την ώθηση να τολμήσει αυτή την αλλαγή δεν ήταν άλλος από τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο. “Δεν υπάρχει περίπτωση ένα τόσο σημαντικό ζήτημα να μην το κουβεντιάσουμε και το συναποφασίσουμε”, αναφέρει η παρουσιάστρια. Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του, αποδέχτηκε την πρόταση του “Ε” και όπως παραδέχεται δεν το μετανιώνει στιγμή. Ο νέος αυτός έρωτας τής έφερε έναν αέρα ανανέωσης, ξυπνώντας της το πάθος για δημιουργία. Το “T@tiana Live” είναι αποκλειστικά δικό της δημιούργημα, αφού το “έχτισε” πάνω στο ύφος και στο στυλ που της ταιριάζει. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως παρότι βρίσκεται μόνο λίγο καιρό στον αέρα, έχει σημειώσει αρκετά υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, μιας που πάνω απ' όλα το απολαμβάνει η ίδια.“Η Τατιάνα έχει την όρεξη και το πάθος ενός κοριτσιού που ξεκινάει τώρα την καριέρα του, χωρίς να χάνει λεπτό το χαμόγελό της”, αποκαλύπτει στενός της συνεργάτης.