Μπήκε στο χειρουργείο ο Σταύρος Θεοδωράκης -Τι πρόβλημα αντιμετώπιζε


Τον πιο γνωστό τραυματισμό των αθλητών «κληρονόμησε» ο Σταύρος Θεοδωράκης και γι' αυτό και αναγκάστηκε να περάσει από τη χειρουργική κλίνη.


Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, ο επικεφαλής του Ποταμιού ενημερώθηκε από τους γιατρούς που τον εξέτασαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο του (κλασικό πρόβλημα για αθλητές) και του συνέστησαν να κάνει οπωσδήποτε επέμβαση για να το αντιμετωπίσει πριν επιδεινωθεί. Κάτι που έκανε το περασμένο Σάββατο.

Η εγχείρηση πήγε πολύ και μάλιστα σήμερα ο κ. Θεοδωράκης επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά του και στο... γραφείο του.

Είναι γνωστό, πάντως, ότι ο πρόεδρος του «Ποταμιού» συνήθιζε, πριν από την πολιτική του δράση, να αθλείται. Μάλιστα, τα καλοκαίρια στην Κρήτη έπαιρνε μέρος και στα τουρνουά μπιτς βόλεϊ. Κάπου εκεί μάλλον «τσίμπησε» το πρόβλημα, το οποίο, όπως μαθαίνουμε, αυτές τις μέρες τελικά θα τον στείλει για ένα μικρό χειρουργείο, ώστε να μπορέσει να ξαναγυρίσει το καλοκαίρι στα... γήπεδα της Κρήτης.

Πηγή: Μπήκε στο χειρουργείο ο Σταύρος Θεοδωράκης -Τι πρόβλημα αντιμετώπιζε | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/231556/mpike-sto-heiroyrgeio-o-stayros-theodorakis-ti-provlima-antimetopize#ixzz3p1PEHqPS

Ετικέτες ,