Εικόνες ντροπής στην Λέσβο: Αστυνομικός κλωτσάει μετανάστες την ημέρα της επίσκεψης Τσίπρα! (Φωτο)

Εικόνες ντροπής στην Λέσβο: Αστυνομικός κλωτσάει μετανάστες την ημέρα της επίσκεψης Τσίπρα! (PHOTOS)Εικόνες ντροπής.
Εικόνες εξοργιστικές. Εικόνες που δεν θα έπρεπε υπάρχουν. Εικόνες που καταγράφηκαν σε καταυλισμό προσφύγων στη Μυτιλήνη και μάλιστα την ώρα που βρισκόταν στο νησί το πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον καγκελάριο της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν.

Την ώρα λοιπόν που ο ίδιος ο πρωθυπουργός βρισκόταν στη Λέσβο για να δει ιδίοις όμμασι την κατάσταση των προσφύγων που φτάνουν κατά κύματα στο νησί (όπως και σε άλλα ελληνικά νησιά), ένας αστυνομικός, χωρίς ίχνος ντροπής, "συνελήφθη" από τον φωτογραφικό φακό να κλωτσά μετανάστες στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας, που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του νησιού από εκείνη όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός.


Τις εξοργιστικές φωτογραφίες ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο Saverio Serravezza, ενώ μέσω Twitter ο δημοσιογράφος Olivier Drot, κατηγορεί τον Έλληνα πρωθυπουργό πως δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει την ελληνική αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Saverio Serravezza, στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας φιλοξενούνται μη Σύροι πρόσφυγες, Αφγανοί, Ιρακινοί και άλλων εθνικοτήτων, αφού οι Σύροι βρίσκονται στο Καρά Τεπέ, εκείνο που επισκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Βέρνερ Φάιμαν και έβγαλε selfies αλλά και αστειεύτηκε μαζί τους.Πέρα από τις εικόνες ντροπής, που τραβήχτηκαν την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, ο Saverio Serravezza έχει ακόμη ένα post. Όπως λέει, ο καταυλισμός προσφύγων στο Καρά Τεπέ, τον οποίο επισκέφτηκαν Τσίπρας – Φάιμαν, ήταν καθαρός, περιποιημένος, τα παιδιά έπαιζαν, η ταυτοποίηση γινόταν σε μόλις δυο ώρες, είχαν νερό, φαγητό και WIFI. Αντίθετα απ’ ό,τι συνέβαινε στην άλλη πλευρά του νησιού.


Πηγή: newsit.gr

Ετικέτες , , ,