Λαμία: Αυτοκτόνησε πατέρας τριών παιδιών


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μαλεσίνας στη Λοκρίδα. Ο 55χρονος είχε ανέβει χθες το πρωί στη Λαμία για δουλειές και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του. Οι δικοί του άνθρωποι τον περίμεναν το μεσημέρι και αφού άργησε άρχισαν να τηλεφωνούν, αλλά ο 55χρονος δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο. Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε, από συγγενικό του πρόσωπο, στην περιοχή του Θεολόγου το αυτοκίνητό του, κοντά σε ένα εγκαταλειμμένο βιομηχανικό κτίριο.

Δυστυχώς μέσα σε αυτό βρήκε νεκρό τον 55χρονο. Είχε αυτοπυροβοληθεί με κυνηγετική καραμπίνα και ήταν πεσμένος μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η είδηση, για τον χαμό του 55χρονου, έπεσε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία της Μαλεσίνας, όπου όλοι κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο και καλό οικογενειάρχη.

Οι αστυνομικοί παίρνουν σειρά καταθέσεων από στενούς του συγγενείς προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της αυτοκτονίας. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί. Κανείς για την ώρα δεν μπορεί να απαντήσει στα αίτια που οδήγησαν τον πατέρα τριών παιδιών στην αυτοχειρία.

Πηγή: lamiareport.gr

Ετικέτες ,