Αυτοί είναι οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στην Βίκυ Σταμάτη ώστε να αφεθεί ελεύθερη!


Το δικαστήριο έκανε δεκτή τη σχετική... πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και έχει αποσυρθεί προκειμένου να καταλήξει στους όρους που θα επιβληθούν στην Βίκυ Σταμάτη.

Η εισαγγελική πρόταση ήταν να επιβλήθούν στην κυρία Σταμάτη οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Επιπλέον, η εισαγγελέας ζήτησε την επιβολή χρηματικής εγγύησης 70.000 ευρώ, ποσό που προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο από τους συνηγόρους της, όσο και από την ίδια την κατηγορουμένη, η οποία αποχώρησε κλαίγοντας από τη δικαστική αίθουσα.

«Βάλτε της όποιον όρο θέλετε, εκτός από αυτόν. Αυτήν τη στιγμή πένονται. Δεν έχουν να συντηρήσουν ούτε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει δυνατότητα να μαζέψουν ούτε τρία χιλιάρικα. Συντηρούνται στη φυλακή από 10 έως 20 ευρω που θα δώσουν φίλοι και συγγενείς. Είναι σαν να την σταυρώνετε. Περιμένει πως και πως να πάει στο παιδί της. Βάλτε της ακόμα και κατ' οίκον περιορισμό», ανέφερε ο συνήγορός της, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Σταμάτη είχε καταθέσει μέχρι σήμερα έξι συνολικά αιτήματα αποφυλάκισης, ωστόσο, κανένα δεν είχε γίνει δεκτό.

Διαβάστε επίσης:

Αποφυλακίζεται μετά από τρία χρόνια η Βίκυ ΣταμάτηΕτικέτες ,