Δυσάρεστες εξελίξεις σε σοβαρό τροχαίο στα Τρίκαλα


Πολύ άσχημη τροπή πήραν τα πράγματα για τον έναν από τους δύο τραυματίες του χθεσινού τροχαίου ατυχήματος που έγινε στην ...
Ε.Ο. Τρικάλων-Λάρισας, κοντά στην αερογέφυρα Πετρόπορου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr ο πρώτος τραυματίας που μπήκε στο χειρουργείο και οδηγός του δικύκλου, μετά από μεγάλη προσπάθεια των ορθοπεδικών γιατρών του νοσοκομείου Τρικάλων, δεν κατάφεραν να σώσουν το αριστερό πόδι και προέβησαν σε ακρωτηριασμό. Ο συνεπιβάτης του αυτή τη στιγμή μπήκε στο χειρουργείο και σύμφωνα με την ομάδα γιατρών θα υποβληθεί σε εγχείρηση για τα κατάγματα κνήμης και περόνης που έχει υποστεί.

Λεπτομέρειες για το τροχαίο.

Οι δύο επιβαίνοντες στο δίκυκλο, κατά παράξενο τρόπο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Ε.Ο., από πιθανό λάθος τους. Στο διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Λάρισα, επέβαινε ένα ανδρόγυνο, κάτοικοι Τρικάλων. Ξαφνικά είδαν το μηχανάκι μπροστά τους (σημειωτέο πως στο σημείο εκείνο δεν υπάρχει φωτισμός και ο οδηγός δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει), κινούμενοι στην αριστερή λωρίδα του ρεύματος, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με το μηχανάκι.

Και οι δύο τραυματίες είναι 40 ετών , κάτοικοι Τρικάλων.

Το ανδρόγυνο ταξίδευε προς Λάρισα και αύριο το πρωί θα πετούσαν για Γερμανία.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του σοβαρού ατυχήματος, διενεργεί η Τροχαία Τρικάλων.

Ετικέτες ,