Μπήκε φυλακή για «εγκληματικό» τάκλιν σε αντίπαλο!

Μπήκε φυλακή για «εγκληματικό» τάκλιν σε αντίπαλο!Ποινή φυλάκισης ενός έτους θα εκτίσει ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, ο οποίος εσκεμμένα έκανε... δολοφονικό τάκλιν σε αντίπαλο που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.


Δικαστήριο στην Αγγλία έλαβε ιστορική απόφαση, καθώς επέλεξε να φυλακίσει ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή για έναν χρόνο, λόγω ενός εσκεμμένου μαρκαρίσματος που προκάλεσε το σπάσιμο του ποδιού του αντιπάλου!

Ο λόγος για τον Ναθάνιελ Τζέιμς Κερ, ο οποίος σε έναν αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, τον περασμένο Αύγουστο, τραυμάτισε επίτηδες με βίαιο μαρκάρισμα τον αντίπαλό του, Στιούαρτ Πάρσονς.

Το χτύπημα είχε ως αποτέλεσμα το σπάσιμο του αστραγάλου του Πάρσονς σε δύο σημεία (!) ενώ μάλιστα χρειάστηκε να του τοποθετηθούν βίδες και λάμες, καθώς και να μείνει για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο, ώστε να μπορέσει να ξαναπερπατήσει δίχως προβλήματα.

Η «Guardian» συγκεκριμένα υποστηρίζει πως ο Πάρσονς αρχικά τσακώθηκε με παίκτη αντίπαλης ομάδας, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη βίαιη αντίδραση του Κερ, ο οποίος αφού έκανε το τάκλιν, φώναξε στον συμπαίκτη του «το έκανα για εσένα»! Ο Πάρσονς σφάδαζε στο έδαφος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο!

Όσον αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης, στην επίσημη αναφορά του υποστήριξε πως δεν είχε δει ποτέ άλλοτε τέτοια επίθεση σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι ενώ τελικώς ο Κερ συνελήφθη έπειτα από καιρό, με 18 κατηγορίες στην «πλάτη» του.

«Αυτό δεν ήταν ένα καθυστερημένο τάκλιν σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Μιλάμε για μία επίθεση όπου ένας άνδρας πέταξε στον αέρα και χτύπησε με τις τάπες και των δύο παπουτσιών του έναν άλλον άνθρωπο, με πρόθεση, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό.

Του προξένησε μεγάλη ζημιά που είχε σοβαρό αντίκτυπο στη ζωή του θύματος», ανέφερε σχετικά ο δικαστής της υπόθεσης, με τον Κερ να δηλώνει πως δεν ήθελε να τραυματίσει τον αντίπαλό του!

Το αποτέλεσμα όμως, όπως προαναφέρθηκε, είναι πως θα εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός έτους για την ενέργειά του...

Ετικέτες , ,