Σπάραξε στο κλάμα η Τατιάνα: Ο θάνατος που την διέλυσε


Η είδηση που άκουσε την τάραξε. Δεν περίμενε με τίποτα αυτή την εξέλιξη που την τσάκισε ψυχολογικά.

Το τηλέφωνο τής έπεσε από τα χέρια. Δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική είδηση. Έκανε αρκετή ώρα για να συνέλθει, αφού δεν είχαν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από την εκπομπή όπου η παρουσιάστρια έκανε έκκληση για το άτυχο κορίτσι του οποίου τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί.

Η Τατιάνα βούρκωσε. Μέχρι και την τελευταία στιγμή ήλπιζε ότι θα υπήρχε αίσιο τέλος στην υπόθεση. Όμως η κατάληξη ήταν τραγική και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μία μέρα μόλις πριν είχε αναφερθεί στην εκπομπή “Tati@na Live” στην άτυχη φοιτήτρια. Η εξαφάνισή της, μυστηριώδης. Οι γονείς της Μαρίας απευθύνθηκαν στην παρουσιάστρια ώστε εκείνη να δώσει φως στην εξαφάνιση με τη δύναμη του κοινού που την παρακολουθεί συνέχεια. Μάλιστα, τόνισαν ότι η κόρη τους τρέφει μεγάλη αδυναμία στην Τατιάνα και είχε βρεθεί και στο κοινό της εκπομπής της. Η Στεφανίδου με τρεμάμενη φωνή έκανε προσωπική έκκληση στο άτυχο κορίτσι να επιστρέψει στο σπίτι της στο Παγκράτι.

Η αγωνία της είχε φτάσει στο κατακόρυφο, ήταν συνεχώς μέχρι το βράδυ με το τηλέφωνο στο χέρι, κοιμήθηκε ελάχιστα και από το πρωί προσπαθούσε πάλι να βρει άκρη με αυτό το θρίλερ. Δυστυχώς η ιστορία είχε τραγικό φινάλε. Όταν το κινητό της χτύπησε δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Νόμιζε ότι ήταν ένα κακό όνειρο. Όμως ήταν η πραγματικότητα. Η άτυχη Μαρία είχε βρεθεί νεκρή στο φωταγωγό του σπιτιού της, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο το μυστήριο γύρω από την υπόθεση.Η είδηση προκάλεσε σοκ στην Τατιάνα που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Ο θάνατος την είχε τσακίσει. Έκανε πολλή ώρα για να ηρεμήσει και να βγει ξανά στον αέρα της εκπομπής της. Όμως δεν ξέχασε την άτυχη Μαρία αφού τα ρεπορτάζ για τις συνθήκες θανάτου της συνεχίστηκαν. Και όπως έλεγε η Στεφανίδου, την άγγιξε τόσο πολύ η συγκεκριμένη υπόθεση που θα προσπαθήσει να δοθεί άπλετο φως.

ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗ/ Περιοδικό YES

Ετικέτες ,