Γιατί συγχύστηκε ο Πασχάλης;Δεν μ' αρέσει αυτό που κάνουμε είπε σε ρεπόρτερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αρχή έγινε με χαμόγελα. Η δημοσιογράφοςτης εκπομπής «Με το καλημέρα» ήταν στη θέση της, ο Πασχάλης απέναντί της με την κιθάρα του και η συνέντευξη ξεκίνησε.

«Είμαστε στην 37η ΄Εκθεση Σπιτιού Επιπλο και Σπίτι εδώ στο Helexpo όπου συμμετέχετε στο πάρτι των εκθετών....», είπε η δημοσιογράφος ξεκινώντας την κουβέντα με τον γνωστό τραγουδιστή.

Ολα φαινόντουσαν ότι θα κυλούσαν ομαλά ώσπου από τη δεύτερη, κιόλας, ερώτηση ο Πασχάλης άρχισε να «συννεφιάζει...»

- Πιστεύω ότι την κιθάρα δεν την έχετε αποχωριστεί ποτέ στη ζωή σας...

«Ε, Δεν κοιμάμαι και μαζί της», ήταν η λίγο μαγκωμένη απάντήσή του...

Η επόμενη ερώτηση επίσης δεν ενθουσίασε τον Πασχάλη

- Πως έγινε η πρόταση να συμμετάσχετε στην έκθεση; Σας πήραν τηλέφωνο;

«Κοιτάξτε αυτές οι προτάσεις έτσι γίνονται. Σε παίρνουν τηλέφωνο και το κανονίζεις...», ήταν η μάλλον κοφτή απάντηση.

Τα πράγματα δεν θα αργούσαν να φτάσουν στο απροχώρητο. «Πιστεύετε ότι υπάρχουν καλλιτέχνες που θα μείνουν διαχρονικοί όπως εσείς;», ρώτησε μετά η δημοσιογράφος.. «Δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σου», ήταν η ατάκα που δέχτηκε. Η δημοσιογράφος έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια να θέσει την ερώτησή της διαφορετικά αλλά ο εκνευρισμός του Πασχάλη φούντωνε: «Νομίζω ότι φτάνει. Είμαστε στο πόδι, δεν μου αρέσει αυτό που κάνουμε τώρα εδώ πέρα» της είπε.

«Εκτός αν έχεις να κάνεις κάποιοα συγκεκριμένη ερώτηση δεν θέλω να κάνουμε πολύ συζήτηση...», διευκρίνησε μάλλον απελπισμένος. Κι εκείνη επέμεινε. Και τότε εκείνος φρόντισε να ξεκαθαρίσει: «Από τα μέσα ενημέρωσης είμαι καμμένος. Δεν θέλω πολλά - πολλά...»

Πως αλλιώς να το πεί;


Ετικέτες , ,