Τομ Χανκς: Βρέθηκε ο γιος του και το μήνυμα του κάνει το γύρο του διαδικτύου

Τομ Χανκς: Βρέθηκε ο γιος του και το μήνυμα του κάνει το γύρο του διαδικτύουΣάλος είχε προκληθεί τις τελευταίες εβδομάδες στον διεθνή Τύπο με δημοσιεύματα που ήθελαν το γιο του Τομ Χανκς να αγνοείται.
Ο 25χρονος Τσετ Χανκς έχει παραδεχτεί στο παρελθόν τον εθισμό του στα ναρκωτικά και τώρα ένα μήνα αργότερα τις φήμες εξαφάνισης του εμφανίζεται μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο instagram και εξηγεί τους λόγους εξαφάνισης του μέσω ενός βίντεο στο οποίο ξεκαθαρίζει τα πράγματα και αποκαλύπτει, ότι βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης.

Διαβάστε τα συγκλονιστικά λόγια του για την προσπάθεια του να απεξαρτηθεί από τις ουσίες:

«Το όνομα μου κυκλοφορεί στα media, τα οποία υποστηρίζουν πως αγνοούμαι, με απήγαγαν και τα σχετικά. Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε κλινική αποτοξίνωσης και τα πηγαίνω πάρα πολύ καλά! Έπρεπε επιτέλους να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και για την ζωή μου. Έπρεπε να παραδεχτώ πως χρειαζόταν να δοκιμάσω κάτι άλλο, το οποίο σίγουρα δεν ήταν το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Υπήρξε μια περίοδος πριν μερικούς μήνες, που πουλούσα κόκα και έκανα τόσο κόκα που δεν μπορούσα καν να αναπνεύσω από την μύτη. Αν μπόρεσα να αλλάξω εγώ, μπορείς κι εσύ. Αν πιστεύεις, προσευχήσου στο θεό. Αν όχι, βρες κάποιον που να μπορεί να σε βοηθήσει. Θαύματα συμβαίνουν καθημερινά και εγώ τα έζησα»

Ετικέτες ,