Η ατάκα του Γιάννη Μπουτάρη για τις κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας

Επικός: Η ατάκα του Γιάννη Μπουτάρη για τις κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας!Ο Γιάννης Μπουτάρης ενημερώθηκε για τις κινήσεις της δημοτικής αστυνομίας και έκανε μια δήλωση που προκάλεσε συζητήσεις και χειροκροτήματα...


Οι οδηγοί των διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων στους δρόμους της πόλης ήταν αυτοί που πλήρωσαν την επάνεμφάνιση της δημοτικής αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη. Οι κλήσεις την πρώτη εβδομάδα έφτασαν τις 2.000. Αυτό αποκάλυψε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Τάξης, Λευτέρης Κιοσέογλου στο δημοτικό συμβούλιο το οποίο ενήμερωσε και για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη. Υπενθυμίζουμε ότι οι δημοτικοί αστυνόμοι βγήκαν στους δρόμους της πόλης μόλις την περασμένη εβδομάδα σε δύο βάρδιες πρωί – βράδυ.

«Τα παιδιά που βγήκαν στο δρόμο έχουν περάσει το μήνυμα ότι δεν αστειευόμαστε. Έχουμε και την παραγγελία του εισαγγελέα για καμία ανοχή καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο», ανέφερε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, υποστηρίζοντας παράλληλα και την καλή συνεργασία με την τροχαία.

Ο δήμαρχος συμπλήρωσε πως το βάρος τον ελέγχων έχει πέσει τόσο στους λεωφορειοδρόμους όσο και στις φορτοεκφορτώσεις, ενώ δήλωσε αμείλικτος στους παραβάτες οδηγούς λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όσοι παρκάρουν παράνομα παίρνουν κλήση και καλά να πάθουν. Ζητάμε από το υπουργείο Εσωτερικών να εγκρίνει την αύξηση του αριθμού των δημοτικών αστυνόμων».

Πηγή: seleo.gr

Ετικέτες ,