Μεσσηνία: Ο εμετός του νεαρού άφησε άφωνους γιατρούς και αστυνομικούς - Καταθέσεις και μαρτυρίες!

Μεσσηνία: Ο εμετός του νεαρού άφησε άφωνους γιατρούς και αστυνομικούς - Καταθέσεις και μαρτυρίες!Οι γιατροί τόνισαν πως ο νεαρός σώθηκε από θαύμα...
Τι υποστήριξε ο ίδιος για μια υπόθεση που έχει γίνει θέμα συζήτησης στο Πεταλίδι...

Τυχερός στάθηκε ένας χρόνιος τοξικομανής, όταν σε έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί κατάπιε για να γλιτώσει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν γρήγορα στο νοσοκομείο, όπου του έγινε πλύση στομάχου. Κατάφεραν, δε, να συλλέξουν 16 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είχε αγοράσει από τσιγγάνο 20 γραμμάρια και μάλιστα, ως αντίτιμο είχε δώσει ελαιόλαδο. Ο αστυνομικός κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος ήταν με το αυτοκίνητό του στο Πεταλίδι και προσπάθησαν να τον ελέγξουν, καθώς είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά στην περιοχή.

Όταν τους αντιλήφθηκε προσπάθησε να φύγει, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, αλλά τον ακινητοποίησαν. Τότε τον είδαν να βάζει κάτι στο στόμα του. Ύστερα από λίγο ένιωσε δυσφορία και άρχισε να κάνει εξαγωγή. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο. Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος είπε ότι το περιστατικό αυτό στάθηκε η αφορμή για να βάλει μυαλό και να ξεκόψει από τα ναρκωτικά, που τον κατέστρεφαν χρόνια.

Προσκόμισε, δε, έγγραφα ότι εδώ και 1,5 χρόνο συμμετέχει σε κέντρο απεξάρτησης και είναι καλά. Η εισαγγελέας στην αγόρευσή της ζήτησε να κριθεί ένοχος για τα ναρκωτικά ως τοξικομανής, αλλά και για διατάραξη συγκοινωνιών, απείθεια και οπλοφορία, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του μία λεπίδα. Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει απόφαση εντός της ημέρας.

Πηγή:

gargalianoionline.gr

Ετικέτες