«Θερμό» επεισόδιο με Ψαριανό σε Μαντά: Φιλαράκο… αλλού αυτά!

«Θερμό» επεισόδιο με Ψαριανό σε Μαντά: Φιλαράκο… αλλού αυτά!Νωρίτερα είχε προηγηθεί η επίθεση Θεοχάρη σε Μαντά: «Δεν είστε πολιτικά αφελείς, είστε καθ’ έξιν ψεύτες» για να απαντήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πως καλύτερα θα είναι να...
«κοιτάξουν τον εαυτό τους»

Το πρώτο παρατράγουδο μετά από δέκα ώρες διαρκούς συνεδρίασης έγινε πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής με τον κ. Γρηγόρη Ψαριανό να απευθύνεται προς τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μαντά και να του λέει «φιλαράκο… αλλού αυτά» ενώ σε άλλο σημείο ακούστηκε να λέει - χωρίς να είναι ξεκάθαρο σε ποιον απευθύνεται - «άντε ρε αλήτη. Αντε φύγε από δω».Νωρίτερα, το λόγο είχε ζητήσει ο κ. Μαντάς, προκειμένου να απαντήσει επίθεση που είχε εξαπολύσει στην κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης που ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ζητάτε ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν σας την δίνουμε γιατί είστε ψεύτες. Δεν είστε πολιτικά αφελείς, είστε καθ’ έξιν ψεύτες».

Ο κ. Μαντάς είπε συγκεκριμένα: «Θα μπορούσα να καλοδεχτώ την κριτική. Όμως ο απίστευτος και ιδιόμορφος ναρκισσισμός αυτού του κόμματος το οδήγησε σε απίστευτες κατηγορίες και χυδαιότητες. Τους τα επιστρέφουμε πίσω. Ας κοιτάξουν τον εαυτό τους».

Ετικέτες ,