Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη

Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας ΜεϊμαράκηΤην απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να ανακοινώσει το απόγευμα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κλείνοντας έτσι τη λίστα των υποψηφίων για την κούρσα διαδοχής.


Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν στις 18:30 οπότε θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπουστο ξενοδοχείο Athens Ledra στη λεωφόρο Συγγρού 115. Ο κ. Μεϊμαράκης θα καταθέσει και την πρότασή του για αλλαγές στη διαδικασία εκλογής προέδρου, ενώ θα αναφερθεί στο σύντομο χρόνο που πρέπει να ολοκληρωθεί, προκειμένου να διασφαλιστεί η ενότητα της παράταξης.

Ωστόσο, μέχρι αύριο στις 18.00 οπότε εκπνέει η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιοι τελικώς θα λάβουν μέρος στην τελική εκλογική μάχη.

Οι κ.κ. Μεϊμαράκης, Τζιτζικώστας και Μητσοτάκης φαίνεται να έχουν συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε σήμερα ότι έχει μέχρι στιγμής 40 υπογραφές και «βρίσκεται σε καλό δρόμο». Τέλος, ένα ακόμη στέλεχος της ΝΔ, ο Σαράντος Ευσταθόπουλος, έχει θέσει υποψηφιότητα, και αύριο θα φανεί εάν έχει τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών.

Την ίδια ώρα, στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας ερίζουν για τη διαδικασία και την ημερομηνία των εκλογών, με την πλευρά Μεϊμαράκη να θέλει εκλογές - εξπρές μέσα σε 10 - 15 ημέρες και την πλευρά Μητσοτάκη να τονίζει ότι η 15η Νοεμβρίου είναι η καλύτερη ημερομηνία.

Πηγή: newpost.gr

Ετικέτες , , , , ,