Πάγωσαν όλοι: Λιποθύμησε όταν άκουσε τι της είπαν στο κινητό!


Το θύμα τρομοκρατήθηκε ακούγοντας ότι... ο γιος της σκότωσε άνθρωπο σε τροχαίο και δεν υποψιάστηκε το παραμικρό όταν οι άγνωστοι συνομιλητές της ζήτησαν να διαθέσει όσα πιο πάρα πολλά χρήματα μπορούσε για να... «λαδώσουν» τους δικαστές ώστε να μην πάει στη φυλακή

Άλλη μια γυναίκα έπεσε θύμα της γνώριμης πια κομπίνας με τους «μαϊμού» δικηγόρους και γιατρούς που ειδοποιούν ηλικιωμένους για ανύπαρκτα τροχαία με δράστες τα παιδάκια τους και τους αποσπούν χρήματα, τάχα για να αφεθούν ελεύθεροι οι υποτιθέμενοι δράστες.

Αυτή τη φορά, οι απατεώνες «χτύπησαν» στην Καλαμάτα, όπου τηλεφώνησαν σε μια ηλικιωμένη και της σέρβιραν το παραμύθι. Εκείνη τρομοκρατήθηκε ακούγοντας ότι ο γιος της σκότωσε

άνθρωπο σε τροχαίο και δεν υποψιάστηκε το παραμικρό όταν οι άγνωστοι συνομιλητές της ζήτησαν να διαθέσει όσα πιο πάρα πολλά χρήματα μπορούσε για να… «λαδώσουν» τους δικαστές ώστε να μην πάει στη φυλακή!

Έτσι, χωρίς πάρα πολλά- πάρα πολλά συγκέντρωσε 18.000 ευρώπουλα και τα έδωσε σε ένα από τα μέλη του κυκλώματος που της συστήθηκε ως δικηγόρος του γιου της!Όταν, πια, κατάλαβε ότι την είχαν εξαπατήσει, κατέφυγε στην Ασφάλεια Καλαμάτας που ερευνά την υπόθεση μαζί με πάρα πολλές άλλες. Από τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχθηκαν τα θύματα, προκύπτει ότι οι συνομιλητές βρίσκονται στη… Βουλγαρία αλλά βέβαια διαθέτουν συνεργούς σε διάφορες ελληνικές πόλεις!